Mersin İdman Yurdu kapanma kararı aldı

Mersin İdman Yurdu kapanma kararı aldı

94 yıllık mazisi olan, Mersin İdman Yurdu baş etmeye çalıştığı finansal krizi atlatamayarak kapanma kararı aldı.

Yerleştirilmiş video

Mersin İdmanyurdu@MiyFan

Kurtaramadık, olmadı... Ama geri geleceğiz elbet bir gün.

350

2015-16 sezonunda Süper Lig’i son sırada tamamlayarak 1.Lig’e düşen Mersin İdmanyurdu, daha sonra da aldığı kötü sonuçlar sonrası ligin bitimine 11 hafta kala 2.Lig’e düşmüştü.
3 yıldır yaşanılan maddi sıkıntılar, puan silme ve transfer yasakları nedeniyle günden güne eriyen 94 yıllık kulüp 2.Lig’de de -20 puanla dibi gördü. Sadece 3 yılda Süper Lig’den koparak amatör kümeye kadar gerileyen Mersin İdmanyurdu, borçları nedeniyle kapatılma kararı aldı.
94 yıllık tarihinde 15 sene Süper Lig’de mücadele eden köklü kulüp bu hafta son maçını 28 Nisan Pazar günü Mersin Stadyumu’nda Erdemli Belediyespor ile oynadığı maçın ardından son kez taraftarlarının karşısına çıkan asırlık çınar Türkiye liglerine veda etti..


 

Yerleştirilmiş video

Mersin İdmanyurdu@MiyFan

Hoşçakal gençliğim, çocukluğum, herşeyim.

4.378

793 kişi bunun hakkında konuşuyor

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.