Mersin'in sigortacılık haritası açıklandı.

Mersin'in sigortacılık haritası açıklandı.

Türkiye'de 150 yılı aşkın süredir faaliyet gösteren ve dünyanın önde gelen sigorta kuruluşlarından olan Generali Sigorta, Mersin'in sigortacılık haritasını açıkladı

Türkiye'de 150 yılı aşkın süredir faaliyet gösteren ve dünyanın önde gelen sigorta kuruluşlarından olan Generali Sigorta, Mersin'in sigortacılık haritasını açıkladı. Generali Sigorta verilerine göre Mersin'de sigorta hizmeti alanların %73'ü 30-59 yaş altındaki bireylerden oluşurken, genel yaş ortalaması 47 olarak gözlemlendi. Mersinlilerin en çok tercih ettiği sigortacılık ürün ve hizmetleri sırasıyla zorunlu deprem sigortası (DASK), zorunlu trafik sigortası ve kasko sigortası oldu.

DASK ilk sırada

Generali verilerine göre, Mersinlilerin en çok tercih ettiği sigortacılık ürün ve hizmeti %50'lik oranla zorunlu deprem sigortası (DASK) olurken; %28'i zorunlu trafik sigortası, %20'si ise kasko sigortası aldı.

Kadınların oranı %29

Mersinlilerin online ve acente kanalı üzerinden sigortacılık ürünlerini alma yüzdelerine göz atıldığında, %29 kadın ve %71 erkek dağılımı istatistiklere yansıdı.

Generali Hakkında:

Generali, uluslararası arenada güçlü varlığa sahip, bağımsız bir İtalyan Gruptur. 1831'de kurulan Generali, dünyanın lider sigortacılarından biri olup, 2017 yılındaki 68 milyar Euro toplam prim geliriyle 60'tan fazla ülkede faaliyetlerini sürdürmektedir. Grup, dünya genelindeki 71.000 çalışanı ve 57 milyon müşterisiyle, Batı Avrupa'da lider konumda yer alırken, Orta ve Doğu Avrupa'nın yanı sıra Asya'da da giderek artan bir değerde varlığa sahiptir. Generali Grubu Corporate Knights 2017 yılı sıralamasında dünyanın en sürdürülebilir şirketleri arasında yer almıştır. Generali Sigorta A.Ş. ise 150 yılı aşkın süredir Türkiye'de faaliyet göstermektedir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.