Merve Boluğur' dan Cesur Pozlar, Sosyal Medyada

Merve Boluğur' dan Cesur Pozlar, Sosyal Medyada

18 Ağustos'ta Murat Dalkılıç ile dünya evine girecek olan Merve Boluğur; sosyal medya hesabı İnstagram üzerinden öyle cesur pozlar verdi ki ... tüm takipçilerinin eleştiri oklarının hedefi oldu.


Instagram'dan verdiği cesur pozlarıyla meşhur olan ünlü oyuncu, son olarak paylaştığı fotoğraftan sonra takipçilerinden ağır eleştiriler aldı.
 
Murat Dalkılıç'la yeniden barışarak hızlıca evlilik hazırlıklarına başlayan ünlü oyuncu Meve Boluğur, Instagramdaki aktif paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor.
 
Fotoğraf çekiminden ıslak saçlı ve yoğun makyajlı bir fotoğraf paylaşan Boluğur, eleştiri yağmuruna tutuldu. Oyuncunun kaşlarını çok kalın bulan takipçiler, "Murat'ın kaşları seninkilerden daha incedir." gibi eleştiri dolu yorumlar yaptı.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.