Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün Uyarısı Doğru Çıktı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün Uyarısı Doğru Çıktı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından Batı ve Doğu bölgeleri dahil olmak üzere yurt genelinde bu hafta içerisinde hava durumunun soğuyacak olduğuna dair bilgiler verilmişti.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü uyarılarında özellikle Doğu bölgelerinde kar yağışının beklendiğini, Batı bölgelerinde ise soğuk havanın bu hafta içerisinde daha fazla etkin olacağı ifade edilirken vatandaşların dikkatli olmaları ve kaygan zeminlerden uzak durmaları gibi bir takım uyarılarda halk arasında ifade ediliyordu.

Şimdi ise son gelen hava durumu bilgilerinin yanı sıra vatandaşlar gerek sosyal gerek farklı mecralar üzerinden hava durumunun özellikle İzmir ve Ankara'da aşırı derece soğuduğunu, havanın soğuması ile beraber ortaya çıkan kuru ayazın ciddi boğaz ağrısına neden olduğunu yazdı. Yerli vatandaşların soğuk kış aylarında çektiği en büyük sorunlardan bir tanesi olan ısınma sorunları dolayısı ile bugün itibari ile yüzleşilmiş oldu. Havanın bugünden itibaren fazlası ile soğuk bir durumda ilerlemesinin söz konusu olduğu ifade ediliyor. Uzmanlara göre havalar özellikle kış aylarında fazlası ile soğuk geçecek gibi görünüyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.