MHP Başkanı Devlet Bahçeli: Türkiye, Zincirlikuyu Mezarlığı'na dönmeyecek Türk Kürt Birbirini Terk Edemez

MHP Başkanı Devlet Bahçeli: Türkiye, Zincirlikuyu Mezarlığı'na dönmeyecek Türk Kürt Birbirini Terk Edemez

MHP Başkanı Devlet Bahçeli gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.Bahçeli açıklamasını sosyal medya üzerinden yaptı.İşte Devlet Bahçeli'nin twitter üzerinden yazdığı o açıklamalar...

MHP Başkanı Devlet Bahçeli gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.Bahçeli açıklamasını sosyal medya üzerinden yaptı.İşte Devlet Bahçeli'nin twitter üzerinden yazdığı o açıklamalar...  Bahçeli, “Hiçbir tuzak ve tahrik millet duvarımızı aşıp aramızı bozamayacak. Türkiye, Zincirlikuyu mezarlığına dönmeyecek" dedi. MHP Lideri, etnik ve mezhep kutuplaşmasının çağın vebası olduğunu belirterek, "Sabit bir fikrin peşinden sürüklenip kavga arayanlara ikramda bulunursak çağın vebasına yakalanırız" ifadelerini kullandı.
TÜRK VE KÜRT BİRBİRİNİ TERK EDEMEZ
Mesajında birlik vurgusu yapan Bahçeli, "Birbirimizi terkedemeyiz, çünkü yollarımızı ayırmak için birleştirmedik. Etnik kimliklere dağılamayız, çünkü millet hukukunda buluştuk" dedi.
İŞTE BAHÇELİ'NİN O SÖZLERİ:
Tezatların maskarası, tertiplerin soytarısı, şüphelerin cümle kapısı olmayan herkes, sahip olduğu vatan ve milletin değerini bilecektir. Birbirimizi terk edemeyiz, çünkü yollarımızı ayırmak için birleştirmedik. Etnik kimliklere dağılamayız, çünkü millet hukukunda buluştuk. Öfkelerin önüne vicdan dalgakıranlarını çıkarmalıyız. Nefretlerin yoluna fedakarlık ve hürmetle karılan Türk asırlarını koymalıyız. Hiçbir kötürüm ihtiyaç, hiçbir zorba zaruret, hiçbir zapt edilemez arzu, hiçbir tuzak ve tahrik millet duvarını aşıp aramızı bozamayacaktır. Türkiye Zincirlikuyu Mezarlığı’na dönmeyecek; Suriye, Libya, Irak, Ukrayna, Mısır, Tunus olmayacaktır

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.