Microsoft Windows Açıklarını Kapatmak İçin Yeni Güncelleme Yayınladı!

Microsoft Windows Açıklarını Kapatmak İçin Yeni Güncelleme Yayınladı!

Son zamanlarda Windows işletim sistemlerini zararlı yazılımların hedef almasıyla birlikte Microsoft sistemlerini korumak adına yeni güvenlik güncellemeleri yayınlamaya başladı!

Yazılım devi Microsoft popüler işletim sistemi Windows 10'un açıklarını kapatmak adına yeni güncellemeler yayınlamaya devam ediyor. Microsoft şimdi Windows 10 açıklarını kapatmak için yeni güncelleme yayınladı.

Microsoft'un popüler işletim sistemi Windows 10 bugünlerde ciddi güvenlik zafiyetlerinden başını kurtaramazken Microsoft Windows 10 işletim sisteminde olan açıkları kapatmaya çalışıyor.

Microsoft ayrıca güvenlik güncellemelerini sadece Windows 10 işletim sistemi için değil bununla birlikte Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 ve Windows Server 2008 işletim sistemi için de yayınlamış durumda.

Microsoft'un Windows işletim sisteminin son zamanlarda aldığı ağır tahribatlar olan WannaCry ve Petya saldırılarının ardından pek çok bireysel ve kurumsal kullanıcı zarar görmüş ve hatta ünlü şirketlerin fabrikalarında üretim durmuştu.

Ortaya çıkan virüslerin kullandığı ve bazı ciddi açıkların kapatıldığını açıklayan Microsoft yeni güvenlik güncellemelerinin de geleceğinin altını çizdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.