Microsoft'un katlanabilir akıllı telefonu sızdırıldı

Microsoft'un katlanabilir akıllı telefonu sızdırıldı

Microsoft'un katlanabilir akıllı telefonu için aldığı patent, telefonun görüntülerini ortaya çıkardı.

Microsoft', birkaç yıl önce akıllı telefon pazarının donanım tarafından çıktığını, mobil için yazılım paketini ve tüm platformlar için Windows 10 geliştirmeye devam edeceğini, ancak telefonun üçüncü sırada olacağını söylemişti. Lumia 950 ve 950 XL, Redmondlu şirket tarafından yapılan son üst düzey Windows telefonlardı.

Ancak Microsoft'un başka bir üst düzey telefonu planladığı söylentileri hiç bitmedi. Sözde Surface Phone, adlı telefon yıllardır geliştiriliyor.

Söylentilere göre, "açıldığında" bir tablete dönüşebilen, katlanabilir bir akıllı telefon var ve yakın zamanda tanıtılan ZTE Axon M modeline benziyor. Surface Phone’un söylentilerinin hala yaşanmasının temel nedenlerinden biri, sözde katlanabilir cihazın özellikleriyle bağlantı kuran ve Microsoft'un aldığı patentler oldu.

Win Centra, şirketin böyle bir telefon üzerinde çalıştığını gösteren patent özeti görüntülerini yayınladı. Bunlardan birinde kameranın objektifinin bir kısmı telefonun yarısında, görüntüleme modülü ise diğer yarısında bulunuyor. Cihaz "tablet modundan telefon moduna geçmek için" kapandığında, iki kamera da manyetik bir bağlantı yoluyla birbirlerine bağlanır. İkinci patent, cihaz "açık" bir durumda her kameranın ikincil modülünün mekanik bir kapak tarafından nasıl gizleneceğini açıklıyor, bu şekilde modülün iç kısımları gösterilmiyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.