Microsoft’un Klavye Uygulaması iOS’e Veda Etti!

Microsoft’un Klavye Uygulaması iOS’e Veda Etti!

Microsoft'un büyük umutlarla iOS kullanıcılarına sunduğu Word Flow klavyesi App Store üzerinden kaldırıldı!

Microsoft’un büyük umutlarla iOS için sunduğu klavye uygulaması iOS’e erken veda etti. 

Yazılım devi Microsoft yaşadığı sıkıntılı süreci bir türlü atlatamadı. Şimdi de Microsoft’un Word Flow adındaki klavye uygulaması iOS’in uygulama mağazası App Store'dan kaldırıldı. 

Apple’ın iOS 8 ile birlikte 3. Parti klavyelere destek vermesinin ardından pek çok geliştirici kendi klavye uygulamalarını kullanıcıların kullanımına sunmuştu. Ancak Microsoft’un bu uygulaması iOS kullanıcıları tarafından sevilmemiş olacak ki Microsoft iOS kullanıcıları için sunduğu Word Flow klavyesini iOS’in uygulama mağazasından kaldırma kararı aldı. 

Sunduğu temalarla birlikte çeşitli kişileştirme özellikleri sunan Word Flow klavyesi ayrıca kullanıcılara da tek elle yazma olanağı sağlıyordu. Geçtiğimiz yıl nisan ayında çıkan Microsoft’un bu klavyesinin yeniden App Store’a gelip gelmeyeceği bilinmiyor. 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.