Midyat'ta TIR otomobili biçti: 2 yaralı

Midyat'ta TIR otomobili biçti: 2 yaralı

MARDİN - Mardin’in Midyat İlçesinde bir TIR'ın otomobile çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1'i ağır 2 kişi yaralandı,

Edinilen bilgilere göre kaza  gece 01.30 sıralarında meydana geldi. Midyat-Mardin karayolunun Şenköy Mahallesi Üçyol mevkiinde seyir halinde olan ve  sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 27 L 0266 plakalı TIR, aniden yola çıkan K.A. (24) idaresindeki 21 FL 577 plakalı otomobile çarparak  adeta biçti. Kazada, araçta sıkışan sürücü K.A. ve yanında bulunan A.O.(33) yaralandı.

Olay yerine gelen Jandarma ve itfaiye ekipleri tarafından ağır yaralanan sürücü K.A., sıkıştığı yerden çıkarıldıktan sonra  112 Acil servis ekiplerince ambulansla Midyat Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Yaralılardan durumu ağır olan sürücü  K.A., buradaki ilk müdahalenin ardından Mardin Devlet Hastanesine sevk edildi.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı


 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.