MİLLİ MARKA : HİDROMEK

MİLLİ MARKA : HİDROMEK

Bu yıl kuruluşunun 40’ıncı yıldönümünü kutlayan HİDROMEK, iki uluslararası başarıya birden imza attı.

Dr.İlhami Pektaş

Bu yıl kuruluşunun 40’ıncı yıldönümünü kutlayan HİDROMEK, iki uluslararası başarıya birden imza attı. HİDROMEK, dünyanın iş makinesi üreten en büyük 50 firmasının sıralandığı uluslararası “Yellow Table” listesine 6’ıncı kez girmeyi başarırken, tasarımın ‘Oscar’ı olarak kabul edilen Red Dot 2018 Tasarım Ödülleri’nde de çifte ödül mutluluğu yaşadı.

2017 yılsonu itibariyle, 110 ülkede toplam 41 bin 690 HİDROMEK makinesi çalışıyor. Küresel pazarda bu başarıyı gösteren HİDROMEK, iş makineleri konusunda tüm dünyaya bilgi tedariki sağlayan ve sektöre referans oluşturan basın kuruluşu KHL Group tarafından hazırlanan ve iş makineleri üreten en büyük 50 global firmanın sıralandığı uluslararası “Yellow Table” 2018 yılı listesinde 49’uncu sırada yer alıyor. Yellow Table listesine son 6 yıldır girmeyi başaran HİDROMEK, bu listede ilk ve tek Türk makine üreticisi.

İnşallah Devletimiz ve tüm Belediyelerimiz Yerli ve Milli hidromek ürünü araçlarımızı tercih ederek ülke ekonomisine destek olurlar.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.