Milli Savunma Bakanı Işık Rakka Operasyonu Açıklaması

Milli Savunma Bakanı Işık Rakka Operasyonu Açıklaması

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Antalya valiliğinde yaptığı açıklamada Rakka ve Musul'a yönelik büyük operasyon planları olduğunu ifade etti.

Milli savunma bakanı Fikri Işık, antalya valiliğinde ziyaretinde  koalisyon güçlerinin rakka ve musula yönelik 2 önemli operasyon planı olduğunu belirtti.bakan ışık musul operasyonunu türkiye açısından şu şekilde yorumladı 

"Bizim açımızdan sonuçları itibarı ile en önemli sebeplerden biri eğer musulda operasyon iyi planlanmazsa bir takım güçlere dayanarak musulun demokrafik yapısı dikkate alınmadan bir operasyon yapılırsa bu bir milyon insanın musuldan göç etmesi anlamına gelir. bu göz eğer ırak topraklarında durdurulmazsa bu insanlarında geleceği yer Türkiyedir. musul operasyonunun önümüzde ki kısa bir süre içerisinde başlatılması ön görülüyor"

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.