Monaco Beşiktaş maç özeti - 17 Ekim 2017 Salı

Monaco Beşiktaş maç özeti - 17 Ekim 2017 Salı

UEFA Şampiyonlar Ligi 3.karşılaşmalar bu gece oynanacak maçlar ile başlıyor. Temsilcimiz Beşiktaş, Fransa'da Monaco deplasmanına çıktı. Peki maç özeti yayınlandı mı? İşte maç özeti...

UEFA Şampiyonlar Ligi 3.karşılaşmalar bu gece oynanacak maçlar ile başlıyor. Temsilcimiz Beşiktaş, Fransa'da Monaco deplasmanına çıktı. Peki maç özeti yayınlandı mı? İşte maç özeti...

Şampiyonlar Ligi'ne ikide iki ile başlayan Beşiktaş bu gece Fransa'da Monaco deplasmanına çıktı. Temsilcimiz Beşiktaş 3/3 yaparak en iyi Şampiyonlar Ligi başlangıçı yapan Türk takımı ünvanını da elde etti.

Maç: Monaco - Beşiktaş

Saat: 21:45

Yayın: TRT 1

G Grubu puan durumu:

#      Grup G        O        G        B        M        G        P     
1. Beşiktaş 3 3 0 0 7:2 9
2. RB Leipzig 3 1 1 1 4:5 4
3. FC Porto 3 1 0 2 6:6 3
4. Monaco 3 0 1 2 2:6 1

Maçın Canlı Anlatımı: 1-2 MaçSonu

90+5'

Maçın süresi sona eriyor ve Milorad Mazic düdüğünü çalarak maçı bitiriyor.

90+4'

Ricardo Quaresma (Beşiktaş) takım arkadaşının isabetli pasında ceza sahası kenarında topla buluşuyor ve tehlikeli bir vuruş yapıyor. Ancak oyuncunun vuruşunda top çok az farkla sol direğin dibinden dışarı gidiyor.

90+3'

Yardımcı hakem bayrağını kaldırıyor, zira Ricardo Quaresma (Beşiktaş) ofsayt tuzağına düşüyor.

90+2'

Ricardo Quaresma (Beşiktaş) sıyrılmaya çalışıyor, ancak rakip oyuncu engel oluyor.

90+1'

Normal sürenin sonuna 4 dk. eklenecek.

89'

Oyuncu değişikliği. Alvaro Negredo (Beşiktaş), Cenk Tosun yerine oyunda.

88'

Gabriel Boschilia (Monaco) köşe vuruşunu kullanıyor, ancak kaleci topu kontrol ediyor.

88'

Rony Lopes (Monaco) güzel bir bireysel koşu yapıyor, ancak rakip oyuncu onu engelliyor ve şans yakalayamıyor. Top oyun alanını sınırlayan çizgiyi geçti. Monaco lehine köşe vuruşu kararı verildi.

85'

Ryan Babel (Beşiktaş) kaleye doğru ilerliyor, ancak defans oyuncusu hızlı bir şekilde geri dönerek müdahalede bulunuyor.

83'

 

Yüz ifadelerinden anladığımız kadarıyla Pepe (Beşiktaş) sakatlık geçiriyor. Hakem oyunu durdurdu ve sağlık ekibi yerde yatan oyuncuya doğru ilerliyor. Oyuncunun oyuna devam edip edemeyeceği belirsiz.

83'

Joao Moutinho (Monaco) ceza sahasının birkaç metre dışından kullandığı serbest vuruşta topu ceza alanına gönderiyor. Orta çok güzeldi, ancak kaleci yükselerek topu kontrol ediyor.

82'

Monaco frikik kazanıyor.

81'

Dusko Tosic (Beşiktaş) açık bir faul yapıyor ve bu faulü gören Milorad Mazic düdüğünü çalmakta tereddüt etmiyor.

81'

Korner kararı veriliyor. Ricardo Quaresma (Beşiktaş) yapacağı ortayla takım arkadaşlarına pozisyon yaratmaya çalışacak.

80'

Gary Medel (Beşiktaş) güzel bir ara pas gönderiyor, ancak önemli bir pozisyonun oluşmasına neden olabilecek bu top defans oyuncuları tarafından engelleniyor. Beşiktaş oyuncuları güzel bir iş çıkartıyor ve köşe vuruşu kazanıyor.

79'

İşte oyuncu değişikliği. Djibril Sidibe oyundan çıkarken, Leonardo Jardim oyuna girecek olan Gabriel Boschilia (Monaco) yanında taktik veriyor.

76'

Ceza sahasını dolduran oyuncular köşe vuruşundan yapılacak ortayı bekliyor, ancak Ricardo Quaresma (Beşiktaş) bu vuruşu kısa pas olarak kullanıyor.

74'

Tolgay Arslan (Beşiktaş) ile Gary Medel yer değiştirecek.

74'

Oyuncu değişikliği. Anderson Talisca oyundan çıkarken yerini Oguzhan Ozyakup (Beşiktaş) alıyor.

72'

Önemli bir pozisyon. Kamil Glik (Monaco) hücumdayken faul yapıyor. Milorad Mazic pozisyonu yakından görüyor ve düdüğünü çalıyor. Kamil Glik (Monaco) itiraz ediyor, ancak hakemin kararı değişmeyecek.

72'

Korner. Köşe gönderine doğru ilerleyen Joao Moutinho (Monaco) atışı kullanmak için hazırlanıyor.

71'

Falcao (Monaco) takım arkadaşının güzel pasında topla buluşuyor ve ceza sahasının hemen dışından güzel bir şut çekiyor, ancak bu şut defans oyuncusundan geri dönüyor. Monaco korner kullanacak.

70'

Ricardo Quaresma (Beşiktaş) kararını veriyor ve defans oyuncularının arasından sıyrılarak kaleye doğru ilerliyor. Oyuncu ceza sahasına giriyor, şutunu çekiyor, ancak kötü bir vuruş yapıyor ve top farklı bir şekilde dışarı gidiyor.

68'

Balde Keita (Monaco) kendisine gönderilen pasla ceza sahasının kenarında buluşuyor ve yerden kalenin ortasına vuruşunu yapıyor. Oyuncu yeterince sert bir vuruş yapamıyor ve kaleci Fabricio kolay bir kurtarış yapıyor.

66'

Milorad Mazic düdüğünü çalıyor ve hücumda olan Rony Lopes (Monaco) tarafından yapılan faulü belirliyor. Hakemin kararı doğru.

65'

Thomas Lemar (Monaco) seken topu ceza sahasının hemen dışında kontrol ediyor, ancak oyuncunun vuruşu defans oyuncusundan dönüyor.

64'

Toplam gol girişimleri: 10:7.

61'

Almamy Toure (Monaco) uzak mesafeden şutunu çekiyor ancak top üstten dışarı gidiyor.

59'

Ricardo Quaresma (Beşiktaş) köşe vuruşunu paslaşarak bekletmeden kullanıyor.

59'

Tolgay Arslan (Beşiktaş) ceza sahasına bir orta yapıyor, fakat top rakip defans tarafından uzaklaştırılıyor. Top oyun alanını terk ediyor ve yardımcı hakem köşe gönderini işaret ediyor. Beşiktaş korneri kullanacak olan taraf.

57'

Hakem oyuncu değişikliğinin yapılmasını istiyor. Youri Tielemans oyun alanını terk ederken Rony Lopes (Monaco) oyuna giriyor.

55'

Gol! Cenk Tosun (Beşiktaş) ceza sahasında bir boşluk yakalıyor, bu boşlukta Ryan Babel tarafından gönderilen pası kontrol ediyor ve topu sağ direğin içinden ağlarla buluşturuyor. 1:2.

54'

Seken topu Ricardo Quaresma (Beşiktaş) kontrol ediyor, oyuncunun yaptığı vuruşta top sağ direği sıyırıp dışarı gidiyor. Çok önemli bir fırsat kaçtı!

54'

Thomas Lemar (Monaco) taç çizgisi yakınlarından hiç tereddüt etmeden güzel bir orta yapıyor. Ancak oyuncu bu ortayla hiçbir takım arkadaşını topla buluşturamıyor.

54'

Monaco kısa paslar ve oyuncular arasındaki ikili organizasyonlarla topa sahip oluyor.

49'

 

Balde Keita (Monaco) yaptığı sert müdahaleden dolayı sarı kart görüyor ve maçın geri kalanında daha dikkatli olması gerekiyor.

48'

Cenk Tosun (Beşiktaş) basit bir faule mahal veriyor. Hakem Milorad Mazic pozisyona çok yakın.

46'

Devre arası sona erdi ve şimdi ikinci yarı başlıyor. Keyifli bir ikinci yarı bizleri bekliyor!

45+2'

Karşılaşmanın ilk yarısı sona erdi.

45+1'

Havadan gönderilen pasta Balde Keita (Monaco) topla buluşyor, oyuncunun çektiği sert şut az farkla sağdan dışarı gidiyor.

45+1'

Dördüncü hakem 1 dakikalık uzatma gösteriyor.

45'

Monaco oyuncuları tarafından kullanılan köşe vuruşunda orta gereğinden sert bir şekilde yapılıyor ve top oyun alanını sınırlayan çizgilerin dışına çıkıyor.

45'

Youri Tielemans (Monaco) kanattan ceza sahasına orta yapıyor, ancak yapılan bu orta rakip oyuncular tarafından engelleniyor. Top oyun alanını terk ediyor. Monaco köşe vuruşu kullanacak.

43'

Falcao (Monaco) pası ceza sahası içinde kontrol ediyor ve şutunu çekiyor, ancak top defans oyuncusundan dönüyor.

42'

Thomas Lemar (Monaco) topu ceza sahası içine gönderiyor ve Falcao topla buluşuyor, ancak kaleci Fabricio güzel bir farkındalık örneği göstererek kalesini terk ediyor ve tehlikeyi uzaklaştırıyor.

40'

Thomas Lemar (Monaco) defansın arasından gönderilen pası kontrol ediyor ve yakın mesafeden güzel bir vuruş yapıyor. Önü açık olan Fabricio kalenin ortasına doğru giden bu topu rahat bir kurtarışla çıkartıyor.

40'

Youri Tielemans (Monaco) tarafından topu rakip defans arkasına gönderme denemelerinden birisi saha başarısız oldu ve top rakip defans tarafından uzaklaştırıldı.

36'

Milorad Mazic yaptığı faulden dolayı Tolgay Arslan (Beşiktaş) için sarı kartını kullanıyor.

34'

Gol! Ricardo Quaresma tarafından ceza sahasına havadan gönderilen güzel pasta Cenk Tosun (Beşiktaş) topla buluşuyor. Oyuncunun yakın mesafeden yaptığı kafa vuruşuna kaleci Danijel Subasic müdahale edemiyor ve top sağ alt köşeden ağlarla buluşuyor. 1:1.

30'

Gol! Balde Keita muhteşem saha görüşü sayesinde topu ceza sahası içindeki Falcao (Monaco) ile buluşturuyor ve oyuncunun gelişine yaptığı isabetli vuruşta top sağ alt köşeden ağlarla buluşuyor. 1:0.

30'

Cenk Tosun (Beşiktaş) hücumdayken bir faul yapıyor ve hakem Milorad Mazic hemen serbest vuruşu veriyor.

29'

Ricardo Quaresma (Beşiktaş) köşe vuruşunu kullanmaya hazırlanıyor.

29'

Çok önemli bir gol fırsatı! Ryan Babel (Beşiktaş) ceza sahasına hareketlenerek gönderilen güzel pasta topu kontrol ediyor ve şutunu çekiyor, ancak bu şutu rakip defans oyuncusu kayarak engelliyor. Beşiktaş lehine köşe vuruşu kararı verildi. Orta hakem ve yardımcı hakem köşe gönderini işaret ediyor.

27'

Serbest vuruş Thomas Lemar (Monaco) tarafından kullanılıyor, ancak top uzaklaştırılıyor.

27'

Serbest vuruşu Monaco kullanacak.

26'

Ryan Babel (Beşiktaş) topu kontrol ediyor ve rakibini geçmeye çalışıyor. Oyuncu rakibini geçiyor, ancak fakat bir faul yapıldığını tespit eden Milorad Mazic oyunu durduruyor.

25'

Falcao (Monaco) çok önemli bir fırsattan yararlanamıyor ve yakın mesafeden çektiği şut az farkla sol direğin yanından dışarı gidiyor.

24'

Thomas Lemar (Monaco) köşe vuruşundan ceza sahası içine orta yapmıyor. Oyuncu topu bunun yerine yakınındaki takım arkadaşına pas olarak gönderiyor.

23'

Thomas Lemar (Monaco) koşarak ceza sahasına giriyor, ancak şut çekmek için boşluk bulamıyor. Korner. Monaco bu duran top fırsatından yararlanmaya çalışacak.

22'

Ricardo Quaresma (Beşiktaş) korneri kullanıyor, ancak rakip defans topu tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.

21'

Atiba Hutchinson (Beşiktaş) serbest vuruştan gelen topu ceza sahası kenarında kontrol ediyor ve yaptığı vuruşla topu kalenin sağına doğru gönderiyor, ancak Danijel Subasic yaptığı harika kurtarışla bu şutu engelliyor.

21'

Beşiktaş lehine serbest vuruş kararı. Bu noktadan büyük ihtimalle doğrudan kaleye vuruş yapmayacaklardır.

19'

Fabricio (Beşiktaş) uzanarak topu alıyor ve Monaco köşe vuruşundan golü bulamıyor.

18'

Thomas Lemar (Monaco) oldukça yakın mesafeden kullandığı serbest vuruştan güzel bir vuruş yapıyor. Oyuncunun kalenin ortasına gönderdiği topu güzel bir kurtarış yapan Fabricio çeliyor. Top oyun alanını sınırlayan çizgileri terk etti. Monaco köşe vuruşundan golü bulmaya çalışacak.

18'

Bir başka pozisyon daha Monaco lehine bir serbest vuruşla sonuçlanıyor.

17'

Pepe (Beşiktaş) çok sert bir hareket yapıyor. Sadece sarı kart gördüğü için kendisini şanslı saymalı.

14'

Youri Tielemans (Monaco) harika bir bireysel çabanı ardından iki oyuncunun arasından geçiyor ve ceza alanının hemen dışından yaptığı vuruşla topu yerden kalenin ortasına doğru gönderiyor. Ancak bu şuta hazırlıklı olan kaleci harika bir kurtarışa imza atıyor.

11'

Ciddi bir sakatlığı olmayan Ricardo Quaresma (Beşiktaş) oyuna yeniden dahil oluyor.

11'

 

Ricardo Quaresma (Beşiktaş) yapılan sert müdahalenin ardından yerde yatıyor. İlk yardım ekibi olay yerine doğru ilerliyor.

9'

Falcao (Monaco) ceza sahası çizgisi civarında kendisine gönderilen pasla buluşuyor, kafasını kaldırıp vuruşunu yapıyor. Top kalenin ortasına doğru gidiyor, ancak hazırlıklı olan kaleci Fabricio sayesinde skor değişmiyor.

8'

Goool! Hayır, gol ofsayttan dolayı iptal edildi. Ryan Babel (Beşiktaş) bu karara itiraz ediyor, ancak yardımcı hakem pozisyondan emin.

6'

Milorad Mazic düdüğünü çalıyor. Düdük kime çaldı? Evet, şimdi belli oluyor: Cenk Tosun (Beşiktaş) hücum ederken aşırı güç kullanıyor.

3'

Anderson Talisca (Beşiktaş) ceza sahası içinde topa elle dokundu!

3'

 

Köşe vuruşu. Topun aşındaki oyuncu Ricardo Quaresma (Beşiktaş).

3'

Ricardo Quaresma (Beşiktaş) defans oyuncularından sıyrılmaya çalışıyor, ancak yaptığı dokunuşun ardından topu kaybediyor. Beşiktaş köşe vuruşu kazanıyor. Rakip takım bir tehlikeyle daha karşı karşıya.

2'

Oyun duruyor. Beşiktaş oyuncularından birisi yaptığı sert müdahaleden dolayı hakem tarafından uyarılıyor.

 

Bugünkü maçın hakemi Milorad Mazic.

 

Tüm futbol hayranlarına merhaba, burada az sonra başlayacak olan karşılaşmanın canlı yorumunu ve en ilgi çekici ve önemli gelişmeleri bulabilirsiniz. Maçla ilgili en ufak bir ayrıntıyı dahi kaçırmamaya çalışacağız, şimdi arkanıza yaslanıp maçın keyfini çıkartın.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.