MTV Müzik Ödüllerinde İlan, Edilen Rihanna - Drake Aşkı Bitti

MTV Müzik Ödüllerinde İlan, Edilen Rihanna - Drake Aşkı Bitti

MTV Müzik Ödülleri'nin verildiği gece sahnede öpüşerek aşkını milyonlara duyuran çiftin ilişkisi sona erdi. Biten Rihanna - Drake aşkı sosyal medyada en çok konuşulan konular arasında yer aldı.

MTV Müzik Ödülleri'nde sahne alan dünyaca ünlü pop şarkıcısı Rihanna, Drake kendisine aşkını ilan etmişti. Barbadoslu 28 yaşındaki pop şarkıcısı Rihanna, 29 yaşındaki Kanadalı rapçi Drake ile yaşadığı aşk sosyal medya da günlerce konuşulmuştu. Uzun bir süredir sessizliklerini koruyan çift ilişkilerini bitirdikleri açıkladı.

Dövmeleri İle Gündeme Geldiler

Özel bir ilişki yaşamak istediğini söyleyen çift vücutlarına yaptırdıkları dövmelerle gündeme gelmişti. Ayrılık nedeninin ise, bu özel ilişki için yeterince birbirlerini sevmedikleri iddia edildi. Çifte yakın bir kaynaktan edinilen bilgiye göre Rihanna ve Drake'in birbirlerinin hayatında olduğu, ancak başkalarıyla beraber olduğu iddia edildi. People dergisi çiftin ayrılmadığını açık ilişki yaşamaya başladığını duyurarak bu iddiayı doğrular nitelikte bir haber yaptı.

Sosyal Medya Hesabından Doğruladı

"Eski sevgililerimden hiçbiri evli değil ve mutlu bir ilişkileri yok, dolayısıyla sorunun ben olmadığımı söylemek mümkün" şeklindeki yorumla İnstagram hesabından paylaşım yapan Rihanna'nın iddiaları doğrulaması dikkat çekti. ABD medyasında yer alan haberler, Drake'in İnstagram ünlüsü İndia Westbrooks ile beraber olduğunu söylüyor. İndia Westbrooks, Drake'in yazın yaptığı konserlerden birinde sahne arkasından paylaşım yapmış, İnstagram'da çok konuşulan bu paylaşımın ardından Drake'in birçok konserinde de yer almıştı.

Çiftin açık ilişki mi yaşadığı, yoksa ilişkilerini sona mı erdirdikleri konusu henüz tartışılırken, medya, Rihanna veya Drake'in ağzından gelecek bir açıklama bekliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.