Müge Anlı'nın Canlı Yayın Programında Cinayet İtirafı

Müge Anlı'nın Canlı Yayın Programında Cinayet İtirafı

Haftalardır her yerde aranan 3.5 yaşındaki Irmak'ın acı haberi Müge Anlı'nın programında itiraf edildi.

14 Ekim'de Manisa'ya bağlı Alaşehir ilçesinde yaşamakta olan 3.5 yaşındaki Irmak,sırra kadem basarak ortadan kaybolmuştu.Köyde herkesin birbirini tanıması ve küçük Irmak'ın uzun süre gözden kaybolması süphe uyandırmıştı.

Tüm Şüphe Okları Hurdacılıkla Uğraşan Himmet Aktrük'te Toplanmıştı

3.5 yaşındaki Irmak'ın genetik bir rahatsızlığı olmasından dolayı,babası Bilal Kupa kızının kaçırıldığını düşünüyordu.Irmak hastalığından dolayı uzun süre yürüyemiyor ve bir süre yürüdükten sonra bacaklarında yaralar meydana geliyordu.Bu yüzden kendi rızasıyla uzun bir mesafeye yürüyemezdi.Müge Anlı 19 Ekim'de Irmak'ın babası Bilal Kupa'yı canlı yayına aldı.Baba Müge Anlı'dan kızının bulunması için yardım istedi.Bu istek üzerine Müge Anlı ve ekibi Manisa Alaşehir'e gitti.Irmak'ın yaşadığı yerde araştırmalarda,mahalle sakinleri yakınlarda bir hurdacının olduğu ve Irmak'ın orada olabileceğini söylediler.Hurdacılık işiyle ilgilenen Himmet Aktürk, yanına gelen Müge Anlı ve ekibine Irmak'ı en son görenin kendisi olduğunu ve evinin önünde oturduğunu belirtti.En son gören kişinin hurdacı Himmet Aktürk olması üzerine Alaşehir polis ekipleri ve köpekleri ile Irmak'ı aramak için çalışmalar başlattı.Bu araştırmalar sırasında özel eğitimli köpeklerin ilk odaklandığı yer Himmet'in evi oldu.Şüpheleri üstüne toplayan Himmet Aktürk günlerce Müge Anlı'nın canlı yayına katıldı.Geldiği programlarda Irmak'ı sadece gördüğünü ve olayla bir alakası olmadığını söyledi.Irmak'ı son görmesi,şüpheli ve verdiği tutarsız cevaplar ile tüm odak noktası Himmet Aktürk oldu.Bir süre önce öz yeğenine zorla cinsel istismarda bulunduğu için 1.5 yıl hapis cezasına çaptırılan Himmet Aktürk'ün küçük çocuklara düşkünlüğü mahallede yaşayanlar tarafından biliniyordu.

Cinayet İtirafı İçin Tıklayın

Yayın Arasında Kan Donduran İtiraf; 3.5 Yaşındaki Irmak'ın Öldüren HİMMET AKTÜRK!

20 Ekim yani bugünki canlı yayında,dikkatler tekrar Himmet Aktürk'ün üzerine toplandı.Himmet Aktürk canlı yayında ısrarla olayla ilgili olmadığını söyledi.Baskılar sonucunda Himmet Aktürk yayın arasına Müge Anlı'ya cinayeti kendisinin işlediğini itiraf etti.

Prof. Dr. Arif Verimli Irmak Bebeğin katili Hİmmet Aktürk'ün Pedofili hastası olduğunu açıkladı. Müge Anlı Pedofili hakkında Türkeye'de farkındalık yaratabilmek için #pedofilisuctur hashtagini oluşturmuştur.

Pedofili Hakkında Bilgi Edinmek İçin Tıklayınız.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.