Murat Boz Yotube Fenomeni Orkun Işıtmak İle Buluştu

Murat Boz Yotube Fenomeni Orkun Işıtmak İle Buluştu

YouTube fenomeni Orkun Işıtmak, Murat Boz ile bir videosunu yayınladı. Murat Boz Orkun Işıtmak'a ağda yaptı.

You Tube kanalında yaklaşık 2.194.000 üzerinde abonesi bulunan internet fenomeni Orkun Işıtmak, 2 Ocak 2017 tarihinde yayımladığı videoda '' MURAT BOZ BANA AĞDA YAPTI '' başlığı ile izlenme rekoruna doğru gidiyor.

Orkun Işıtmak, Murat Boz ile çekim yaptığı videoyu You Tube kanalından takipçilerine paylaştı. Videosunda açıklama kısmına '' En yakın arkadaşım Murat Boz ile popüler şarkıları tahmin ettiğimiz çok eğlenceli bir challenge yapıyoruz!
Janti , Gün Ağardı , Adını Bilen Yazsın gibi şarkıları , O Ses Türkiye'de jüriliği ve Dönerse Senindir filmi ile tanınan Murat Boz ile çok eğlenceli , komik bir challenge yapıyoruz'' açıklamasını yaptı. 

Yayınlanan videoya yüzlerce yorum yapılırken, bir yorum dikkat çekti. Yorumda Murat Boz'un Orkun Işıtmak'a soğuk davrandığını sezen bir izleyici videoyu izleyecek olan bir çok kişinin fikrine tercuman olmuş gibi görünüyor.

murat-boz-orkun-isitmak-agda.jpg

Karşılıklı oyunlar oynayıp, birbirlerine sorular sordular. Murat Boz'un ilgi alanları üzerine oynanan cezalı oyunda eğlenceli anlar yaşandı.
İşte Orkun Işıtmak'ın Murat Boz İle Eğlenceli Videosu İçin TIKLAYINIZ!
 

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.