Musul Operasyonu Tam Gaz Sürdürülüyor!

Musul Operasyonu Tam Gaz Sürdürülüyor!

Musul operasyonu son zamanlarda en fazla dikkat çeken operasyonlardan bir tanesi haline gelirken son gelen bilgilere göre 8 köy terör örgütünün elinden tamamen alındı.

Musul'da yaşanan terör örgütü DEAŞ hareketleri ve son zamanlarda fazlası ile ele geçirilmiş olmasının ardından ciddi siyasi krizler yaşanmaya başlanmış ve bölgede hem insan hayatı hem mal güvenliği konusunda bir takım sorunlar olduğu ifade edilmişti.

Son gelen bilgilere göre ise Musul'da 8 köy terör örgütü DEAŞ adlı örgütün elinden kurtarıldı ve elden kurtarılan köylerde her ne kadar şuana dek herhangi bir kurulu düzene rastlanmadı ancak terör örgütünün arkasında kalan bir takm aletler ve bir takım barınaklar bulundu. Musul operasyonu son gaz sürdürülmeye devam ediliyor olurken vatandaşların ise bu sayede hem can hem mal güvenliğinin tekrar sağlanacak olduğu ve operasyonun son gaz devam edeceği ifade ediliyor, 8 köyün ele alınmasının yanı sıra Musul'da yer alan barajın çatlaması ve terör örgütü tarafından barajın güvenliğinin riske atılması son derece korku verici bir adım olurken en kısa sürede operasyonlara Türkiye'nin katılması bekleniyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.