NASA: Deaş'ın Zehirli Gazları Türkiye'ye İlerliyor!

NASA: Deaş'ın Zehirli Gazları Türkiye'ye İlerliyor!

Amerikan NASA tarafından yapılan yeni açıklamalara göre kükürt tesisine DEAŞ tarafından yapılan saldırının hemen ardından büyük sonuçların ortaya çıktığını ifade ederek derhal önlemler alınmasını ve Cuma gününe dikkat edilmesi gerektiğini açıkladı.

NASA DEAŞ'ın elinde yer alan gücü sayesinde kükürt tesisine yaptığı saldırıdan hemen sonra havaya zehirli gazların atıldığını ve bu gazların son derece fazla zehirli olduğunu ifade ederek derhal gereken önlemlerin alınmasını talep etti, zehirli gazların Cuma günü Türkiye'nin Doğu illerinde özellikle Hakkari, Şırnak ve Mardin illerimizde yağması beklenen yağmurları asit yağmuruna çevirmesinin söz konusu olduğu ifade edildi.

Konu hakkında NASA açıklamaların son derece korkutucu olduğunu ifade ederken NASA bu olayların önüne geçmek ve en az zararla kurtulmak için sera ve benzeri bahçelerde önlemler alınmasının söz konusu olabilecek olduğunu da bildirmiş oldu, NASA'ya göre bu yağmurlardan ve zehirli havadan etkilenmemek için evlerden dışarı çıkmamalı ve camları pencereleri açmamalarının yanı sıra çeşme sularının da yemek ve içmek amacıyla kullanılmaması gerektiğine değindi. Kükürt gazının havadan aniden yükselmesi dolayısı ile ısı durumunda dengelerin değişmesi bekleniyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.