Neden ZenCash Coin

Neden ZenCash Coin

ZenCash'i neden tercih etmeliyim sorusuna takılanlar makalemi okuyarak cevaplarını bulacaktırlar. Zencash Türkiye`deki çalışmalarına resmi olarak başladı.

ZenCash'i neden tercih etmeliyim sorusuna takılanlar makalemi okuyarak cevaplarını bulacaktırlar. Zencash Türkiye`deki çalışmalarına resmi olarak başladı. Kullanışlılık, müşteri potansiyeli, sürdürebilir bir şekilde yönetim ve fonlama konusunda emekleme çalışmasını geride bırakarak 3. nesil bir blockchain projesi olduğunu hatırlatmak isteriz. Kripto para sektörü içerisinde Google ve Zappos gibi olmayı hedeflemektedirler. Yani bu demek oluyor ki sağlam bir alt yapıya sahip olmak ve esnek bir işleyişe ait hibrid yapısı inşa ettiklerini belirtiyorlar. Zencash'i diğer coinlerden ayırmakta olan en önemli farklardan bir tanesi de platformun tamamen şeffaf ve merkezi belli olmayan node yapısına sahip olmasıdır. ZenCash Türkiye ekonomi konusunda da rakip coinlerden bir tık üstün diyebiliriz. Sadece madencilerini ve yatırımcılarını değil, bunun yanı sıra farklı nitelikte bulunan kişileri de ödüllendirmektedirler. Zencash'in büyüme aşamasında sisteme destek olarak çalışmalar sağlayarak kripto para kazanabilir, ödemelerinizi ZenCash olarak alabilir, madencilikte tercih edebilirsiniz. ZenCash'in en önemli özelliklerinden bir tanesi olarak bahsettiğimiz merkezi belirsiz olması bu coinin ileri ki zaman içerisinde daha çok değerlenecek olduğunu göstermektedir. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.