Nedir bu "AHMED TÜRK" sevgisi?

Bir Ahmed Türk sevgisidir gidiyor.
Tutuklanır tutuklanmaz önce Deniz Baykal, hanımına geçmiş olsuna gitdi.Kendi partilileri bile ne olduğuna bir manâ veremediler? 
Aradan zaman geçdi.
Giderek özgül ağırlığı artan Devlet Bahçeli bey,bir demeç verdi.
Arkasından aslında pek de lehine olmadığı basına yansıyan bir heyet raporu...! Derken gelen bir tahliye... ! 
Yaşı74'müş, hastaymış, içerde yatamazmış,cezâevi sağlığını bozarmış vs..

O'ndan daha yaşlı olanlar hâlen içerdeyken.Madem durumu o kadar ağır idiyse; Mardinde, hiç ara vermeksizin Belediye Reisliğini nasıl yapdı?
Pkk,çukur-hendek açarken Ahmet Ağa' seyrediyordu.
Samsun'da yumruk yerken de Devletin yanında durmuyordu.Bir zamanlar parti ve seçim yasağı cezâsına da çarptırılan ve
kırdığı yumurta kırkı geçmiş soyadına bakarsan "Türk", kendisine bakarsan "Kürt"..!Teknik direktör Mustafa Denizli'nin kaynatası...!

Bazı "Fetöcü" mankurtlar gibi nâdim olup ikrâr yâ da itirâfı varsa o başka....!Tutuksuz yargılanabilir.
İçerden çıkar çıkmaz Deniz Baykal ile Devlet Bahçeli beylere teşekkür etdiğine bakılırsa.. !Hatda fırsâd bulur bulmaz velî nîmetlerini ilk fırsâdda ziyâret edeceğini de sözlerine ekledi.
Hepsinden önemli bir şey daha söyledi.Kollarına giren askerlerin çok nâzik olduklarını,karda - buzda düşmemesi için koluna girdiklerini belirtdi.
"Ahmed Türk'e ezîyet ediliyor "diyen bir kısım sözde gazetecininde yalanını yüzlerine vurmuş oldu.Haydi neyse..! Tutuksuz yargılansın.Sayın Bülend Arınç'ın ondan daha genç olan damadı dışardayken..!Ayıb olmaz mı O'nun tutuklu kalması?

Ne var ki; Hasda, yaşlı zât her nedense yerinde duramıyor.Evinde istirahât edeceği yerde her gün sokakta..!O da yetmiyor.
Doktorların beyânına göre; bu sıcaklarda sağlıklı insânların bile zarûret olmadıkça saat10 ile 16 arası dışarı çıkmamalarını tavsiye etmelerine rağmen..!Bu bile Ahmed Ağayı kesmiyor olacak ki,üstüne üstlük Sayın Kılıçdaroğlu'nun kolunda yürüyor.Hadi CHP "adâlet için İstânbul'a yürüyor."
O'nun orada işi ne var hasda Hasda ...!?
Hani yargılanıyor yâ...!Es kaza cezâ almıyayım mı istiyor?Böyle olsa bile yatıp kalksın Sayın Baykal ve Bahçeli'ye duâ etsin.Hâlâ "Doğan Medyası'"nın gözüne batmadığı için.. Kalın sağlıcakla...!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.