Netflix'in yeni filmi Triple Frontier yayında

Netflix'in yeni filmi Triple Frontier yayında

Netflix, başrollerinde Ben Affleck, Oscar Isaac, Charlie Hunnam, Garrett Hedlund, Pedro Pascal, ve Adria Arjona'nın başrollerini oynadığı Triple Frontier yayında...

Yönetmenliğini J.C.Chandor'un yaptığı, senaryosunu Mark Boal ve J.C. Chandor yazdığı başrollerinde Ben Affleck, Oscar Isaac, Charlie Hunnam, Garrett Hedlund, Pedro Pascal, Adria Arjona oynadığı Triple Frontier Netflix tarafından yayına alındı.

triplefrontier_vertical-main_localized_rgb_tr.jpg

Triple Frontier Hakkında:

Bir grup eski Özel Kuvvetler subayı (Ben Affleck, Oscar Isaac, Charlie Hunnam, Garrett Hedlund ve Pedro Pascal) Güney Amerika'nın farklı ülkelere sınırı bulunan en kalabalık bölgelerinden birinde bir soygun planlamak üzere yeniden bir araya gelir. Her biri kendi alanında prestijli bir kariyere sahip bu isimsiz kahramanlar, ilk defa bir görevi kendi kendilerine üstlenir. Ancak olaylar beklenmedik bir şekilde kontrolden çıkmaya başlar ve hayatta kalmak için yetenekleri, ahlaki değerleri ve sadakatlerinin sınandığı bir dönüm noktasına gelirler. Oscar adayı J.C. Chandor'un (Margin Call, All Is Lost, En Şiddetli Bir Yıl) yönetmenliğini üstlendiği yapım, Oscar ödülünü kazanan Mark Boal (The Hurt Locker, Sıfır Koyu Otuz) ve Chandor tarafından kaleme alındı. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.