Nihan ölecek mi? Kara Sevda 53.bölüm fragmanında şok!

Nihan ölecek mi? Kara Sevda 53.bölüm fragmanında şok!

Kara Sevda 53.bölüm fragmanı yayınlandı. Nihan'ın kalbi durdu, peki Nihan ölecek mi? Kara Sevda 53.bölüm de neler olacak! İşte tüm detaylar!

Kara Sevda yayınlanan 53.bölüm fragmanında Nihan ölecek mi? Nihanın fragmanda kalbi durdu. Peki şimdi ne olacak? Kara Sevda 53.bölüm 2.fragmanı yayınlandımı? Nihan ölüyor mu? Kara Sevda 53.bölüm 2.fragmanı yayınlanacak mı? Tüm sorular 53.bölüm fragmanının yayınlanması sonrası merak konusu oldu.

Nihan ölecek mi?
Kemal'in uzun uğraşları ve pes etmeyişi sonrası Deniz'in kendi kızı olduğunu öğrenmesiyle işler Nihan için tehlikeye girmişti. Nihan Kemal'in Deniz'i istemesi ve kendisininde Kemal ile gitmek isteyip gidememesi kazaya sebep oldu. Nihan kaza yaptı ve sonrasında 52.bölüm sona erdi. Peki nihan ölecek mi? Kara Sevda resmi YouTube kanalında yayınlanan 53.bölüm fragmanında Nihanın kalbi duruyor. Dizi yorumculuğu açısından bakılacak olursa Nihan Kara Sevda dizisinin başrol oyuncularından. Nihan'ın ölümü dizinin sona ermesi anlamına gelmekte. İzleyicilerin aklına şu sorular gelmekte '' Kara Sevda bitiyor mu? Kara Sevda final mi yapacak? Kara Sevda neden bitti? '' 

Kara Sevda 53.Bölüm Fragmanı İzle

Kara Sevda Nihan'ın kalbinin durduğu sahneyi içeren 53.bölüm fragmanını izlemek için tıklayın!

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.