Nokia 3.2 ile bir ilk yaşanacak! Tam 2 gün yetiyor

Nokia 3.2 ile bir ilk yaşanacak! Tam 2 gün yetiyor

Nokia’nın yeni giriş seviyesi akıllı telefonu tanıtıldı. Nokia 3.2 ismini alan yeni model telefonun şarj ömrünün 2 gün olduğu iddia ediliyor. Çentikli ekran tasarımına sahip akıllı telefonun iki ayrı renk seçeneği olacak.

Geçmişten günümüze kadar ayakta kalmayı başaran teknoloji firması Nokia, Microsoft’a sattığı üretim hatlarından sonra tekrar piyasaya atılmıştı. 20 yıl önceki kaşar başarılı olamayan ama piyasada adından söz ettiren Nokia’nın yeni akıllı telefonu ortaya çıktı. Nokia 3.2’nin şarjının tam 2 gün kadar dayandığı, Nokia yetkilileri tarafından ortaya atılan iddialar arasında yer alıyor. Telefon resmi olarak tanıtıldı fakat halen piyasada yer edinmedi.

ÇENTİKLİ EKRAN MODASINA UYDU

Apple’ın çıkardığı çentik ekran modasına uyan onlarca akıllı telefon markası gibi Nokia’a da bu modaya uyuyor. HMD Global bünyesinde bulunan Nokia’nın yeni akıllı telefonu giriş seviyesindedir. Fiyatı ve özellikleri ise bir hayli etkileyici olan Nokia 3.2’de 4000 mAh batarya bulunuyor. Bu batarya kapasitesine sahip akıllı telefonlarda şarj ömrü olarak genelde 1 gün zor görülüyor fakat Nokia’nın iddiasına göre yeni modelin şarj ömrü 2 gün olacak.

İKİ AYRI RENK SEÇENEĞİ İLE GELECEK

Türkiye’de satışları iyi olan Nokia, 3.2 ile donanım üstünlüğü kurmayı hedefliyor. Giriş seviyesindeki bir telefona göre oldukça güçlü Qualcomm Snapdragon 429 işlemci ile piyasada yer edinecek Nokia 3.2’de son sürüm Android işletim sistemi bulunacak. Telefon siyah ve gri olarak iki yarı renk seçeneği ile raflarda olacak. 16 MP arka kamerası ve aynı zamanda minimum 2 GB RAM seçeneği ile satış raflarına inecek Nokia’nın yeni telefonu güncel döviz kuruna 780 TL fiyat etiketine sahip olacak. Bu fiyata vergilerin dahil olmadığını söyleyelim.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.