Nvidia, 32 Bit Windows'tan desteğini kesiyor

Nvidia, 32 Bit Windows'tan desteğini kesiyor

Nvidia, 32 Bit Windows için yazılım desteğini çok yakında kesmeyi planlıyor.

Günümüzün eskimeye yüz tutan 32 Bit tabanlı işlemci ve işletim sisteminden yavaş yavaş destekler çekilmeye başladı. Apple'ın iOS'ten, Google'ın da Android'den 32 Bit desteğini keseceğini açıklamasının ardından bir açıklama da Nvidia'dan geldi.

Ekran kartı üreticisi olarak tanınan Nvidia, 32 Bit tabanlı Windows, Linux veFreeBSD işletim sistemlerine olan yazılım desteğini 2019 itibariyle sonlandıracağını açıkladı.

Bu tarihten itibaren artık 32 Bit işletim sistemleri için Nvidia ekran kartları için ekran kartı yazılımı yayınlanmayacak ve Nvidia 390.0 sürümü, 32 Bit için son güncelleme olarak tarihe geçecek.

Oyuncuların RAM desteği yüzünden 32 Bit'i terk edeli uzun bir süre olduğunu göz önünde bulundurusak, bu kararın çok az bir kesmi etkileyeceğini söyleyebiliriz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.