Nvidia GTX 1050 Ekran Kartları Tanıtıldı!

Nvidia GTX 1050 Ekran Kartları Tanıtıldı!

Nvidia GTX 1050 model ekran kartları sonunda tanıtıldı, her geçen yıl daha fazla güçlü ekran kartları üretmeye devam eden Nvidia yeni ürettiği ekran kartları ile beraber oyuncuları sevindirmeye devam ediyor.

Nvidia GTX 1050 modellerini geçtiğimiz saatlerde kullanıcıların ve oyuncuların beğenisine sunan şirket yeni ekran kartlarının gücünün diğer ekran kartlarına oranla en az %18 oranında daha güçlü olduğunu ''çok güçlü'' sözleri ile doğruladı. Şirketin ekran kartlarında yer alan yeni değişimlerin neler olduğu hakkında net açıklamalar yapılmazken fanlandırma sistemi sayesinde daha fazla enerji ürettiği bunun yanında daha fazla enerji sarf etmesinin önüne geçilemediği ancak daha az ısınma ile beraber daha yüksek performans sunmaya devam ettiği konusunda açıklamalarda bulunuldu.

Şirket yeni ekran kartlarının fiyatları hakkında her daim olduğundan farksız olarak herhangi bir donanımsam uyumluluk raporlarına izin vermezken 139 dolar ila satışa sunacağı yeni nesil ekran kartlarının kullanıcılara daha yüksek oyunları daha kolay bir şekilde karşılayacak olduğuna değiniliyor. Şirkete göre yeni nesil ekran kartlarında yer alacak olan özellikleri fazlası ile yeterli olacak gibi görünüyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.