O Ses Türkiye Jürisi Murat Boz Aslı Enver Sevgilimi ? Sosyal Medyadaki Pozları/Kimdir ? Kardeşim Benim

O Ses Türkiye Jürisi Murat Boz Aslı Enver Sevgilimi ? Sosyal Medyadaki Pozları/Kimdir ? Kardeşim Benim

Yakışıklı Murat Boz ve güzel oyuncu Aslı Enver aşkı filmde mi başladı? 'Kardeşim Benim' filminde rol alan Murat Boz ve Aslı Enver aşklarını ilan etti. Sosyal medya hesabında fotoğraflarını paylaşan çift aşklarını gizlemiyor.

Yakışıklı Murat Boz ve güzel oyuncu Aslı Enver aşkı filmde mi başladı? 'Kardeşim Benim' filminde rol alan Murat Boz ve Aslı Enver aşklarını ilan etti. Sosyal medya hesabında fotoğraflarını paylaşan çift aşklarını gizlemiyor.

“Kardeşim Benim” filminde rol alan yakışıklı şarkıcı Murat Boz ile güzel oyuncu Aslı Enver'in dostlukları aşka dönüştü.İkili sosyal medya hesabında paylaştıkları fotoğrafla aşklarını ilan etti.

 

“Kardeşim Benim” filminin Berlin, Amsterdam, Bursa gibi birçok şehirde yapılan özel gösterimleri için birlikte sık sık seyahat eden ve baş başa vakit geçirme fırsatı yakalayan ikilinin bu anlarda yakınlaştığı iddia edilmişti.

yakisikli-murat-boz-ve-guzel-oyuncu-asli-enver.jpg

Güzel şarkıcı Demet Akalın yakışıklı şarkıcı Murat Boz'un Aslı Enver ile aşk yaşamasıyla ilgili Instagram hesabından bu yorumu yaptı: "Uzun zamandır gördüğüm en güzel çift… Bu kızı oldum olası tanımadan severdim. Eee kardeşim de artık baba olsun istiyorum. Çok yakıştırdım inanılmaz sevindim… Ayy ne güzel sevgililer günü bombası oldu. Mutluluklar prens ve prenses"

murat-boz-kimdir-...jpg
Murat Boz Kimdir ?..

Murat Boz (d. 7 Mart 1980), Türk şarkıcı ve söz yazarı. İlk ve orta öğrenimini doğduğu yer olan Zonguldak'ın Karadeniz Ereğli ilçesinde tamamladıktan sonra İstanbul'a yerleşti. 1999'da İstanbul Bilgi Üniversitesi'ni kazandı, bu okulu bitirdikten sonra İstanbul Teknik Üniversitesi'nde eğitimine devam etti. Aynı yıllarda başta Tarkan olmak üzere birçok şarkıcıya vokalistlik yaptı.

Boz, solo kariyerine 2006 yılında çıkardığı "Aşkı Bulamam Ben" single'ı ile adım attı. Bir sonraki yıl ilk stüdyo albümü Maximum'u satışa sundu ve farklı müzik ödülleri kazandı. 2008'de ilk EP çalışması olan Uçurum ile dinleyicisinin karşısına çıktı ve bu EP'de yer alan aynı adlı şarkısı Türkiye resmî listesinde beş numaraya kadar yükseldi. 2009 başında ikinci stüdyo albümü Şans'ı yayımladı. Albümdeki "Para Yok", "Özledim", "Her Şeyi Yak", "Sallana Sallana", "Gümbür Gümbür" ve "Buralardan Giderim" şarkılarına klip çekti. 2010'da "Hayat Sana Güzel" single'ını satışa sunduktan sonra, Mayıs 2011'de üçüncü stüdyo albümü Aşklarım Büyük Benden'i yayımladı. Albümdeki "Geri Dönüş Olsa" ve "Kalamam Arkadaş" şarkıları Türkiye'de bir numaraya yerleşti. Şarkıcı, 2013 yılında "Vazgeçmem" single'ını tanıttı. Kasım 2014'te, Büşra Pekin ile başrollerini paylaştığı Hadi İnşallah vizyona girdi.

Piyano, keman, davul ve ney çalabilen Murat Boz, müzikal kariyerinin yanı sıra çeşitli firmaların reklam yüzüdür ve bu firmaların reklam filminde rol almıştır. O Ses Türkiye programının 2011-14 yılları arasında yayınlanan ilk üç sezonunun dört jüri üyesinden biridir ve ilk sezonun kazanan jüri üyesidir. Ödülleri arasında üç Altın Kelebek Ödülü ve iki Kral Müzik Ödülü bulunmaktadır. Tekrardan O Ses Türkiye programında jürilik yapmaya başlamıştır.

murat-boz-klipleri-ve-duet-yaptigi-sanatcilar-.jpg
Murat Boz Klipleri ve Düet Yaptığı Sanatçılar 

Türk pop şarkıcısı Murat Boz'un videografisi; on dokuz müzik videosu, dört konukluk, üç televizyon programı ve üç reklam filminden oluşmaktadır. Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde doğan Murat Boz, ilköğrenimini burada tamamladıktan sonra İstanbul'a yerleşti. 1999'da Bilgi Üniversitesi Caz Bölümü'nü kazandı, 2003 yılında buradan mezun olarak İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservatuvarı bölümüne başladı.

2001 yılından itibaren beş yıl boyunca Tarkan'ın vokalistliğini yaptı. 2004 yılında Nil Karaibrahimgil'in "Bronzlaşmak" klibinde oynayarak ilk kez televizyonlarda görüldü. 2006 yılında "Aşkı Bulamam Ben" şarkısı ile çıkış yaptı. Şarkının klibinde Süleyman Yüksel ile çalıştı. 2007 yılında ikinci stüdyo albümü Maximum'u yayımladı. Albümdeki "Maximum" ve "Püf" şarkılarına klip çekti; kliplerin ikisinde de Murad Küçük ile çalıştı.

Aynı yıl, Hepsi 1 ve Avrupa Yakası dizilerinde konuk oyuncu olarak yer aldı. Bir sonraki yıl Uçurum adını verdiği EP çalışmasını yayımladı. EP'nin ilk ve tek klibini aynı adlı şarkıya çekti ve klipte Tülay İbak ile çalıştı. Aynı sıralarda Tarkan'ın "Start the Fire", Ajda Pekkan'ın "Amazon", Murat Dalkılıç'ın "Kasaba" kliplerinde yer aldı. 2009'un başında ikinci stüdyo albümünün çıkış şarkısı "Para Yok"'u yayımladı.

Şarkının klibi için ilk kez Murat Onbul ile çalıştı. Şubat 2009'un sonunda ikinci stüdyo albümü Şans'ı yayımladı. Albümün ikinci klibini "Özledim" şarkısına, üçüncü klibini "Her Şeyi Yak" şarkısına, dördüncü klibini "Sallana Sallana" şarkısına, beşinci klibini "İki Medeni İnsan" şarkısına ve son klibini "Buralardan Giderim" şarkısına çekti. Bu kliplerde; Murad Küçük, Emir Khalilzadeh, Gürcan Keltek ve Burak Ertaş ile çalıştı. Mart 2010'da ikinci single'ı "Hayat Sana Güzel"'i yayımladı. Şarkının klibi için bir kez daha Murad Küçük ile çalıştı. Nisan 2011'de üçüncü stüdyo albümü Aşklarım Büyük Benden'in aynı adlı şarkısını çıkış şarkısı olarak yayımladı.

Bir sonraki ayın sonunda, büyük bir aşkın trafik kazası nedeniyle bitmesinin konu alındığı "Hayat Öpücüğü" klibini yayımladı. Albümün üçüncü klibini "Geri Dönüş Olsa" şarkısına çekti ve bir kez daha Tülay İbak ile çalıştı. Albümün dördüncü klibini ise "Kalamam Arkadaş" şarkısına çekti. Klip için ilk kez Korhan Bozkurt ile çalıştı. Albümün son iki klibini "Bulmaca" ve "Soyadımsın" şarkılarına çekti; kliplerde Burak Ertaş ile çalıştı. Ekim 2011'de O Ses Türkiye yarışmasında jüri üyesi olarak yer almaya başladı, yarışmanın ilk sezonun kazanan jüri üyesi oldu. Ağustos 2012'de ilk remix albümü olan Dance Mix'i yayımladı. Albümün ilk klibini Nihat Odabaşı yönetmenliğinde "Özledim (Gurcell Club Mix)" şarkısına çekti.

Murat Boz Şarkıları..

 Türk pop şarkıcısı Murat Boz, günümüze kadar üç stüdyo albümü kaydetti, çeşitli sanatçılar ile ortak projeler içinde bulundu. 2001 yılında Tarkanın vokalistliğini yapmaya başladı. 2006'da sözleri, Nil Karaibrahimgil tarafından yazılan ve ilk şarkısı olan "Aşkı Bulamam Ben"i seslendirdi.. 2007de ilk stüdyo albümü Maximumu piyasaya sürdü. Albümde Tarkan, Ozan Çolakoğlu ve Ümit Sayın gibi isimlerle çalıştı, "Derdim Var" şarkısının söz yazımında görev aldı.

Bir sonraki yıl Uçurum adını verdiği bir EP yayınladı. EPde yer alan "Ötme Bülbül" şarkısının sözlerini kendisi yazdı, "Ben Aslında" şarkısında Fettah Can ile "Uçurum" şarkısında Soner Sarıkabadayı ile çalıştı. 2009da ikinci stüdyo albümü Şansı satışa sundu. Albümde yer alan "Görmemişim Duymamışım" ve "Hatun Yıkılır" şarkılarının sözlerini kendisi yazdı; "İstanbul Eğlencesi" şarkısında Ersay Üner ile, "Sallana Sallana" şarkısının ikinci sürümünde ve "İki Medeni İnsan" şarkısının yeniden düzenlenmiş halinde Soner Sarıkabadayı ile düet yaptı.  

2010'da "Hayat Sana Güzel" şarkısını single olarak satışa sundu. 2011'de üçüncü stüdyo albümü Aşklarım Büyük Bendeni yayınladı. Albümde yer alan "Hayat Öpücüğü" şarkısında Reşit Gözdamla ve Bülent Ay ile, "Aşklarım Büyük Benden" şarkısında Cansu Kurtcu ile, "Soyadımsın" şarkısında Fettah Can ile, "Bulmaca" şarkısında Gökhan Şahin ve Emrah Karaduman ile, "Geri Dönüş Olsa" şarkısında Deniz Erten ve Erdem Kınay ile, "Kalamam Arkadaş" şarkısında Ayşe Özyılmazel ile çalıştı. Aynı yıl, daha önceden Kenan Doğulu tarafından Yaparım Bilirsin (1993) albümünde seslendirilen "Yazmışsa Bozmak Olmaz" şarkısını, Ozan Doğulunun ikinci stüdyo albümü 130 Bpm Allegro için yeniden seslendirdi.]

Aslı Enver Kimdir ? 


 Kıbrıs Türkü bir baba ile, eğitim için Türkiye'den Londra'ya giden bir annenin ikinci çocuğu olarak Londra'da dünyaya gelmiştir.[4] 12 yaşına dek Londra'da yaşayan Aslı Enver daha sonra ailesiyle Türkiye'ye taşınmıştır.[4]Tiyatroya ülke değişimi nedeniyle bocalama geçirdiği dönemde annesinin yönlendirmesiyle Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde başladığını belirtmiştir.[5] Pera Güzel Sanatlar Lisesi'nden ve Haliç Üniversitesi'nin Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur.

asli-enver-kimdir--.jpg

Kariyerinin başında TRT'de yayınlanan bir sit-com'da iki dakikalık bir rol almış ardından Ayna adlı kısa filmde oynamıştır.Kanal D'de yayınlanan Kavak Yelleri adlı gençlik dizisinde Mine Ergun karakterini canlandırmıştır. Daha önce Hayat Bilgisi adlı dizide de rol alan Enver, Suskunlar dizisinde Ahu karakterini canlandırmıştır. Ardından D Yapım'ın Kanal D 2013 sezonu için hazırladığı Kayıp Dizisinde Özlem Albayrak karakterine hayat vermiştir.

Ardından Bana Artık Hicran De dizisinde başrol oynamıştır. 2015 yılında Mutlu Ol Yeter dizisinde başrol oynamıştır.2015 yılından bu yana Dolunay Soysert'le oynadığı Personel oyununda Emma'yı canlandırmaktadır. 2016'da vizyona giren Kardeşim Benim adlı filmde Zeynep karakterini oynayan Enver, Şubat 2016'da yayına başlayacak olan Kış Güneşi isimli dizide Nisan karakteriyle yer alacaktır.Ayrıca O Ses Türkiye Yılbaşı Özel 2016'da Demet Sağıroğlu'nun Arnavut Kaldırımı isimli şarkısını seslendirmiştir

asli-enver-kimdir---002.jpg

Aslı Enver Özel Hayatı
13 Temmuz 2012'de Birkan Sokullu'yla evlenmiştir. 27 Ağustos 2015 tarihinde avukatı aracılığıyla açıklama yapmış ve boşandığını duyurmuştur.Dolunay Soysert,Nilay Sorgüven gibi isimlerle yakın arkadaştır.

Aslı Enver'in Oynadığı Filmler ve Tiyatro

Tiyatro Oyunları :
Evcilik Oyunu, Pera Tiyatrosu
Yangın Yerinde Orkideler, Pera Tiyatrosu
Eski Fotoğraflar, Haliç Üniversitesi

Filmleri :
2002 – Ayna (Kısa Film)
2002 – Uzay Sitcomu
2003 – Hayat Bilgisi
2007 – 2011 – Kavak Yelleri
2012 – Suskunlar
2013 – Kayıp
2013 – Tamam Mıyız? (Sinema Filmi)
filmleri-.jpg


 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
5 Yorum