O SES TÜRKİYE'DE İDDİALI YARIŞMACI: SEÇKİN TOP

O SES TÜRKİYE'DE İDDİALI YARIŞMACI: SEÇKİN TOP

Tüm jüri üyelerinin şarkılarını seslendirdi ve herkesi kendine hayran bıraktı. Seçkin Top için jüri birbirleriyle kıyasıya yarıştı. Seyirciler 'helal olsun sana' diye sloganlar attı.

TV 8 de yayınlanan O Ses Türkiye yarışmasında sahne alan iddialı yarışmacı Seçkin Top 'The Prayer' şarkısını seslendirdi ve dört jüriyi de döndürmeyi başardı. Tüm jüri üyelerinin şarkılarını seslendirdi ve herkesi kendine hayran bıraktı. Seçkin Top için jüri birbirleriyle kıyasıya yarıştı. Seyirciler 'helal olsun sana' diye sloganlar attı.

MÜZİK KUTUSU GİBİ ADAM

Jüri üyeleri Seçkinin Türk Müziğine hakim olup olmadığını kendi içinde tartışmaya başlayınca Seçkin Top hemen Sibel Can'ın da sesledirdiği 'çakmak çakmak' şarkısını seslendirdi. Gökhan'ın Murat Boz şarkısı söylemesini istemesi üzerine Gökhan'ı kırmayan Seçkin Top Murat Boz'dan Üzülecesin şarkısını seslendirdi. Bunun üzerine herkesi etkileyen Seçkin Top'a Acun Ilıcalı peki sende Athena şarkısı var mı diye sordu. Athena'nadan 'senden benden bizden' şarkısını son derece etkileyici bir şekilde seslendirdi. Acun Ilıcalı 'Müzik kutusu gibi adamsın' dedi ve espriyi patlattı. Geriye Hadise kalmıştı bunun üzerine Gökhan Top Hadise'den de 'Mesajımı almıştır o' şarkısını seslendirdi.

SEÇKİN TOP KİMİ SEÇTİ ?

Acun Ilıcalı'nın 'seçkini alan yürüdü gitti' yorumu da jüri üyeleri arasındaki rekabeti daha da kızıştırdı.Acun Ilıcalı'nın 'bekliyor muydun dörtte dört?' sorusuna Seçkin Top 'açıkçası bekliyordum' şeklinde açık bir yanıt verdi. Seçkin kendini naza çekti 'jüri üyelerini dinlemek isterim' dedi. Tüm jüri üyeleri kısaca Seçkin Top'u ikna etmeye çalıştılar. Kısa bir düşünme aşamasından sonra Seçkin Top nefeslerini tutmuş kararını bekleyen jüri üyelerine Murat Boz'un şarkısını dinledikten 5 dk sonra O Ses Türkiye'den aradıkları için aklında oluşan kişinin Murat Boz olduğunu söyledi.

Seçkin Top efendi tavırları emsalsiz sesi ile O Ses Türkiye'nin bu sezoncki en iddalı isimlerinden. Seçkin Top'un yeni performansları ses getireceğe benziyor.

Seçkin Top Performansı İçin Tıklayın...

SEÇKİN TOP'UN HAYATI

11.10.2016'da TV 8 de yayınlanan O Ses Türkiye yarışmasında sahne alan iddialı yarışmacı Seçkin Top 'The Prayer' şarkısını seslendirerek ve dört jüriyi de döndürmeyi başardı. Etkileyici performansıyla herkese kendini hayran bırakan Seçkin Top hakkında merak edilenler...

21 yaşında(10 Nisan 1995 doğumlu) olan Seçkin Top Aslen Erzurumlu olan  İstanbul'da hayatını sürdürmektedir. Lise eğitimini Özel Saint- Joseph Fransız Lisesi'nde 2014 yılında tamamlamıştır.İngilizce ve Fransızca dillerine hakim olan Seçkin Top Galatasaray Üniversitesi Endüstri mühendisliği bölümünde okumaktadır. Operaya küçüklüğünden beri ilgisi olan Seçkin Top opera-Şan üzerine özel dersler almıştır. Bunun dışında en büyük hobisi basketbol oynamaktır ve izlemektir. Koç burcudur. Galatasaray futbol takımı taraftarıdır.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.