Oğuzhan Koç Öldü mü? Twitter bu Haber ile Çalkalanıyor!

Oğuzhan Koç Öldü mü? Twitter bu Haber ile Çalkalanıyor!

Sosyal medyada gün geçimiyor ki asılsız haberler duyulsun. 3 adamın yıldızı Oğuzhan Koç öldü mü. 3 Adam kankalardan İbrahim Büyükak'tan olay yaratacak açıklama yine twitter hesabından geldi.. İşte Oğuzhan Koç...

Sosyal medyanın son kurbanı Oğuzhan Koç oldu. BKM mutfak oyuncularından Oğuzhan Koç'un öldüğü haberi sosyal medyada olay oldu. Koç’un arkadaşı İbrahim Büyükak tartışmalara esprili bir dille nokta koydu.Twitter 'da, kaynağı belli olmayan Oğuzhan Koç'un kalp krizi geçirip komada olduğu haberini kısa sürede yayıldı. Bazı haber siteleri de Oğuzhan Koç'un durumunun ağır olduğunu manşetlerine taşıdı.


Oğuzhan Koç'un kendisi gibi oyuncu olan arkadaşı İbrahim Büyükak, Koç ile selfie çekip "Ölüsü bile güzel:)))) Arkadaşlar yalan haberlere itibar etmeyelim, edenleri uyaralım:)" notuyla twitter hesabında paylaştı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.