Ordu'da Çatışma: 6 PKK Mensubu Terörist Öldürüldü

Ordu'da Çatışma: 6 PKK Mensubu Terörist Öldürüldü

Ordu'ya bağlı mesudiye ilçesinde Jandarma Özel Harekat Birlikleri ile PKK'lı teröristler arasında çatışma çıktı.6 PKK'lı ölü olarak ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Mesudiye kırsal alanında Arpaalan Mahallesi ile Sivas'ın Koyulhisar ilçe sınırında güvenlik güçleri bir grup teröristle karşılaştı.Çıkan çatışmada 6 kişilik terörsit grubunun öldürüldüğü öğrenildi.Belediye Başkanı İsa Gül yapıtğı açıklamada,çatışmanın Giresun-Ordu-Sivas güzergahında meydana geldiğini belirtti.

İsa Gül,”Güvenlik güçlerimiz bölgede etkin faaliyetlerini sürdürüyordu. Akşam saatlerinde Sivas Koyulhisar tarafından geçiş olduğu yönündeki ihbar üzerine Mesudiye’deki birlik olaya müdahale etti. Çatışma Koyulhisar Sisorta Yaylası ile Mesudiye Arpaalan Mahallesi arasında yer alan Kalınpazar Yaylası’nda yaşandı. Çatışma ormanlık alanda oluyor. Bize gelen bilgide 6 teröristin etkisiz hale getirildiği yönünde. Güvenlik güçlerimizden herhangi bir kayıp yok. Gece karanlık olmasının yanı sıra bölgede yoğun sis yaşanıyor. Sabah havanın aydınlanmasıyla daha net görüntü ortaya çıkacaktır” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.