Orionid Meteor Yağmuru Ne Zaman İzlenebilecek? - Orionid Meteor Yağmuru Nedir ve Ne Zaman Gerçekleşecek?

Orionid Meteor Yağmuru Ne Zaman İzlenebilecek? - Orionid Meteor Yağmuru Nedir ve Ne Zaman Gerçekleşecek?

Orionid Meteor Yağmuru hakkında bir çok vatandaş sorunun yanıtını merak ediyor, bunun yanı sıra bir çok gezegenlerin ardından Türkiye ve dünyaya ulaşacak olan Orionid Meteor Yağmuru gezegenimizin yakınından geçecek..

Orionid Meteor Yağmuru en iyi gece saatlerinde izlenebilecek olduğu gibi bir takım uzmanlara göre gece geç saatlerde özellikle 01 ila 04 arasında rahatlıkla çıplak gözle görülebilecek seviyeye gelecek, ancak il il bölgesel olarak farklı noktalardan yağması beklenen Orionid Meteor Yağmuru'nun vatandaşlar tarafından teleskop ile beraber daha iyi görülebilecek olduğu da ifade edilmekte.

Orionid Meteor Yağmuru Nedir?

Orionid Meteor Yağmuru Halley adlı kuyrukluyıldızdan kopan parçaların ve çevresinde yer alan bulutların etkisi ile beraber dünya ve diğer gezegenlere doğru ilerleyen bir meteor yağmuru olarak kabul edilmekte olan bir meteor yağmurudur.

Herhangi bir zararı olmadığı bilinen Orionid Meteor Yağmuru ve benzeri yağmurların dünyaya düşecek olan bir göktaşı gibi herhangi bir etkisi olmadığı gibi sadece görsel bir şölen yarattığı ifade edilmektedir.

Videolar NASA Tarafından Yayınlanacak!

Orionid Meteor Yağmuru ile ilgili gelecek olan videolar NASA tarafından kayıt altına alınmakta ve genellikle resmi internet sitesi üzerinden yayınlanmakta, eğer ki bununla ilgili herhangi bir video elimize ulaşır ve NASA tarafından yayınlanır ise sizlerle beraber videoları paylaşacağımızdan emin olabilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.