OSTİM'DE TASARLADI BURSA'DA ÜRETTİ : TRAGGER HAVAALANI ve FABRİKA İÇİ YÜK TAŞIMA ARACI

OSTİM'DE TASARLADI BURSA'DA ÜRETTİ : TRAGGER HAVAALANI ve FABRİKA İÇİ YÜK TAŞIMA ARACI

CDMMobil, CADEM ileri mühendislik ve tasarımı birleştirerek % 85 yerli ve milli bir elektrikli kamyon markası TRAGGER’ı Bursa Hasanağa Organize Sanayi Bölgesindeki fabrikasında üretmeye başladı.

CDMMobil, CADEM ileri mühendislik ve tasarımı birleştirerek % 85 yerli ve milli bir elektrikli kamyon markası TRAGGER’ı Bursa Hasanağa Organize Sanayi Bölgesindeki fabrikasında üretmeye başladı. 7,4 kW’lik motoru ile tek şarjda 6 saat hizmet verebilen TRAGGER’ın 700 kg yük taşıma ve 2 ton çekme kapasitesi bulunuyor.

Yüklü halde yüzde 17’lik eğimi tırmanma yeteneğine ve 3,2 metrelik dönme çapına sahip 3.114 mm uzunluğundaki TRAGGER hızlı ve yavaş olmak üzere iki farklı hız modunda yol alabiliyor. TRAGGER’In 240 Ah’lik bataryası, 220 V’lik geleneksel şebeke akımıyla 6 saatte yüzde 100 dolmakla birlikte batarya paketi de hızlı değişim için QuickDrop özelliği sunuyor.

Araç özellikle fabrika içleri, fabrika arası, havaalanları ve limanlar gibi alanlarda yük ve insan taşımaya yönelik olarak kullanılacak.

CADEM ve CDMMobil firmalarımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.