Özge Gürel kimdir? Hangi dizilerde oynamıştır?

Özge Gürel kimdir? Hangi dizilerde oynamıştır?

Güzel oyuncu Özge Gürel hakkında bir çok kişinin merak ettiği Özge Gürel'in boyu kaç cm, kaç kilo, nereli, kaç yaşında, hayatı hakkında sorular sormakta.

Güzel oyuncu Özge Gürel hakkında bir çok kişinin merak ettiği Özge Gürel'in boyu kaç cm, kaç kilo, nereli, kaç yaşında, hayatı hakkında sorular sormakta. Bizlerde sizler için özel olarak detaylı bir çalışma yaptık ve hakkında öz ve kısa bir makale yazalım istedik.

Öncelikle Özge Gürel nereli? sorusu ile başlayalım
Özge Gürel İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Aslen Silivrili olan başarılı oyuncu liseyi bitirme süresince Silivri'de yaşamıştır.

Hangi dizilerde oynadı?
Başarılı oyuncu birçok dizide rol alarak izleyenlerin beğenisini toplamıştır. Oyunculuk ve sonrasında oyunculuk yönetimi dersleri alan Özge Gürel ilk olarak ''Kızım Nerede'' dizisinde rol almıştır. İşte aşağıda paylaştığımız kare başarılı oyuncunun rol aldığı ATV kanalında yayınlanan ''Kızım Nerede'' dizisinden bir kesit.

Başarılı oyuncu ''Kızım Nerede'' dizisinde Zeynep rolü ile oynamıştı ve daha sonrasında ''Huzur Sokağı'' adlı dizide yeni bir karakteri canlandırmıştır. Aşağıda sizler için diziden bir kesit bulamamış olsak da bu resmi paylaşmak istiyoruz. Bu resim Özge Gürel'in ''Huzur Sokağı'' adlı dizide rol aldığı sıralardaki halidir.

Özge Gürel daha oynadığı dizilerde oyunculuk kalitesiyle izleyenlerin ve yönetmen ile dizi yapımcılarının dikkatlerini üzerine toplamış ve sonrasında Türkiye'de en çok izlenen dizilerden birisi olan ''Muhteşem Yüzyıl'' adlı dizide rol almıştır. İşte o diziden bir kaç sahnenin resmi.

Muhteşem Yüzyıl dizisinde ''Rana Hatun'' rolünde oynayan Özge Gürel zaman geçtikçe izleyenler tarafından hem fiziksel güzelliği hem oyunculuk açısından olan kalitesi ile başarının kapısını yavaş yavaş açmıştır.
Muhteşem Yüzyıl dizisinde başarısına bir kat daha yükseliş katan Özge Gürel, 2014 yılında Türkiye'de izlenme rekorları kıran ''MedCezir'' adlı dizide rol almıştır. MedCezir dizisinde ''Ada'' rolünde oynayan güzel oyuncu gittikçe tanınmaya başlamıştır. Artık onun için önünde uzun bir başarı hikayesi yazmaya müsait yol vardır.
Başrol oyunculuğuna layık görüldü
MedCezir dizisinde aldığı sahneyi sizlere vermeyi unutmadan geçmeyelim. Ardından Özge Gürel'in ilk başrol dizisi ile devam ediyoruz.
İşte MedCezir dizisinde rol aldığı dizideki sahnelerden kareleri.

 Dizilerden aldığımız karelerde siz de bir şeyi fark ettiniz mi? Başarısı, güzelliğinin ortaya çıkması ve dizilerde ki sahnelerin artması sonucu kendisini göstermekte.

 Yazımız sizleri daha fazla sıkmasın diye daha fazla kare eklemeden Özge Gürel'in başrol oyuncusu olarak oynadığı ilk diziye geçmek istiyoruz. Çoğunuzun bileceği üzere FOX TV kanalında yayınlanan ve izlenme rekorları kıran ''Kiraz Mevsimi'' adlı dizide Öykü rolü ile oynadı. Burada yakaladığı mükemmel başarı onun çalışmalarının karşılığını bulmasıydı. İşte ''Öykü'' adlı karakteriyle sahneler..


Evet sizler için daha fazla konunun dışına çıkmaması amacıyla görsellikten ayrılalım istiyoruz. Umarız bunun için bizlere kızmazsınız :)  Evet şimdi gelelim sizler için yada bir kısmınız için önem arz eden Özge Gürel kaç yaşında? boyu kaçtır? kaç kilo? gibi sorularınızın yanıtlarını vermeye sıra geldi.
Bu soruların yanı sıra Özge Gürel göz rengi, burcu, doğum tarihi gibi sorulara da yanıt vereceğiz.
Hakkında bilgiler;
Doğum Tarihi: 5 Şubat 1987 olarak bilinmektedir.
Boyu: 1.70
Göz Rengi: Açığa yakın Kahverengi
Kilosu: 57

2017 yılı Ocak ayı itibari ile Star TV ekranlarına gelen ''Yıldızlar Şahidim'' adlı dizide rol almaktadır. Yıldızlar Şahidim adlı dizide ''Haziran'' lakabıyla oyunculuğuna devam etmektedir.

Not: Başarılı oyuncu hakkında sizlere bilgi vermeye çalıştık. Umarız beğenmiş olarak ayrılırsınız. Sayfamızı beğenerek ''Yıldızlar Şahidim'' adlı diziyi takip edebilirsiniz.
Yildizlarsahidimdizisi.com adresinden alınmıştır.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.