PALADİNS’E DE BATTLE ROYALE MODU GELİYOR!

PALADİNS’E DE BATTLE ROYALE MODU GELİYOR!

Gün geçmiyor ki online bir oyun kendine battle royal modunu getirmesin. Evet, karşınızda Paladins Battlegrounds. Oynaması ücretsiz bir shooter oyunu olan Paladins; Fortnite, Warface gibi oyunların izinden giderek Battle Royal modunu kendi içine ekledi.

Gün geçmiyor ki online bir oyun kendine battle royal modunu getirmesin. Evet, karşınızda Paladins Battlegrounds. Oynaması ücretsiz bir shooter oyunu olan Paladins; Fortnite, Warface gibi oyunların izinden giderek Battle Royal modunu kendi içine ekledi. Modun ismi Battlegrounds olarak anılacak ve 2018 yılı içerisinde kendini gösterecek.

Orijinal Paladins Siege haritasından 300 kat daha büyük bir alanda 100 oyuncuyu oynatacak Paladins, PUBG gibi oyunların aksine takım olarak hayatta kalmanızı istiyor. 100 oyuncuyu takımlara bölecek, oyunda son kalan takım oyunu kazanmış olacak.

Paladins, kendi içerisine battle royale modunu ekleyen ilk oyun değil. Warface, Fortnite gibi oyunlar da kendi içerisine bu modu eklemişlerdi. Siz Paladins’e gelen bu mod hakkında ne düşünüyorsunuz?

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.