PDR yılmıyor! Yeni yönetmeliğe karşı Twitter'da yoğun ilgi

PDR yılmıyor! Yeni yönetmeliğe karşı Twitter'da yoğun ilgi

Sosyal medyada Twitter üzerinden açılan #PdrYılmıyor etiketi gündeme oturdu. Rehber öğretmenleri PDR yönetmeliğine tepkili

Rehberlik ve Psikolojik Danışma Hizmetleri Yönetmeliği’nin taslağı ortaya çıkar çıkmaz tartışmaların ardı arkası kesilmedi. Yeni yönetmelikte yapılacak değişiklikler tepkileride beraberinde getirdi. Yeni PDR yönetmeliğine göre psikolojik danışma servisleri kalkmış olacak. Aile ve öğrencilere yönelik yapılan psikolojik danışma hizmeti de ortadan kalkmış olacak. 

Rehber öğretmen gitti, Rehberlik öğretmeni geldi
Psikolojik danışman sıfatı tamamen kaldırılarak, müdürlü komisyon sistemi getirildi. Aynı zamanda rehber öğretmen çalışma saatlerinde düzenleme yapılarak, çalışma saatleri 40 saate yükseltildi.

Kısacası yeni PDR yönetmeliği oldukça kısıtlama ve olumsuz değişiklikleri de beraberinde getirmiş oldu. Twitter üzerinde #PdrYılmıyor etiketi ile binlerce tweet atılıyor. Bizlerde onların sesi olmak için buradayız. Yorum atın, paylaşın, daha çok kişi duysun!

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.