Pedofilili Seri Katil Pedro Alonso Lopez’in Acı Hayatı

Pedofilili Seri Katil Pedro Alonso Lopez’in Acı Hayatı

Tam 3 kez tecavüze uğrayan Pedofilik kişilik Pedro Alonso Lopez, asrın tecavüzcü seri katili olmuştur.

Pedro Alonso Lopez 1949 Colombia’da doğmuştur. Ülkede devamlı ayaklanmaların ve sürekli olayların olduğu La violencia adı verilen bir dönemde dünyaya gelmiştir. Bu dönemde Colombia daki suç oranları diğer ülkelere oranla%50 daha fazladır. Annesi bir hayat kadınıdır. Ve Pendro’nun 13 kardeşi vardır. Pedro 13 çocuktan 7.siydir. Pedro’nun annesi zorba sert ve acımasız, çocuklarıyla ilgilenmeyen hatta onları döven bir insandır. Pedro ilk cinselliği henüz  8 yaşındayken kız kardeşiyle cinsel ilişkiye girmeye çalışarak yaşadı, bu sırada annesine yakalandı. Zaten acımasız ve sevgisiz olan annesi Pedro’yu evden kovdu. Çok berbat şartları olan ülke Colombia sokaklarında Pedro tek başına kalmıştı.

Pedro’da Küçükken İstismara Maruz Kalmıştı

Henüz 8 yaşındayken sokaklarda tek başına kalan Pedro’yu yaşlı muhtemelen pedofilik bir kişilik olan bir adam evinde yemek vermek ve kalacak yer vermek vaadiyle kandırmıştır. Bu kişi Pedroya pek çok işkence yaptı ve tecavüz etmiştir.

Pedro zaman içinde kendini toplamış ve ülkeyi gezmeye başlamıştır. Çöplerden yemek toplayarak beslenen Pedro çok zayıf düşmüştür. Onun bu halini gören Amerikalı bir aile Pedro’yu evlat edinmiştir. Pedro’nun 5 yıl boyunca düzenli bir hayatı olmuştur. 15 yaşına geldiğinde bu kez de bir erkek öğretmenin tacizine uğramıştır. Bu olaydan sonra Pedro evden ve okuldan kaçmıştır. Doğduğu şehre geri dönmüştür. 6 yıl boyunca dilendikten sonra araba hırsızlığına başlamıştır. Araba hırsızlığı yaparken yakalanmış ve 7 yıl hapis cezasına çarptırılmıştır.

Hapiste 4 Mahkûm Tarafından Tecavüze Uğradı

Hapishanedeki 2. Gününde 4 mahkum tarafından tecavüze uğradı. 3. Kez maruz kaldığı bu istismar olayından sonra Pedro hapishanede ona bunu yapan 4 mahkumu da öldürmüştür. Pedro’nun bu cinayetleri nefsi müdafaa sayılmış ve Pedro 1978 yılında hapishaneden çıkmıştır.

Pedro Artık Doğruyu Ve Yalnışı Ayırt Edemez Hale Gelmişti

Hapishaneden çıktıktan sonra Peru’ya gitmiştir. Burada Kızılderili kızlarını kaçırmaya ve öldürmeye başlamıştır. 100’den fazla Kızılderili kızı öldürmüştür. Bir gün 9 yaşındaki bir kızı kaçırırken Kızılderililere yakalanmıştır. Kızılderililer Pedro’ya uzun süre işkence etmişler Pedro çok yaralı iken oradan geçen bir Amerikalı rahip Pedro’yu polise vermeleri konusunda Kızılderilileri ikna etmiştir. Ancak polisler Kızılderili davalarıyla uğraşmak istemedikleri için bir vahşi haline gelmiş olan Pedro’yu sınır dışı etmişlerdir.

Ekvator’a giden ve ara sıra ülkesine dönen Pedro’nun her uğradığı yerde kayıp kız çocukları vakaları görülmekteydi fakat o dönem yaygın olan hayat kadını ticareti için kaçırıldıkları düşünülmekteydi. 1980 yılında ülkede yaşanan bir sel sonrasında ortaya pek çok kız çocuk cesedi çıkmıştır. Bu sel sonrası kız çocuklarının kaçırılmadığı öldürüldüğü açığa çıkmıştır.

Pedro annesiyle pazarda alışveriş yapan 12 yaşındaki bir kız çocuğunu kaçırmaya çalışırken kız çocuğunun annesinin müdahalesi üzerine yakalanmıştır. İlk olarak onu yakalayan polisler deli olduğunu zannetmişler fakat bu kez Pedro salınmamıştır. Polisler onu konuşturabilmek için yanına bir mahkum gibi bir rahibi koymuşlardır. Pedro belli bir zamandan sonra rahibin bir suçlu olduğunu düşünerek yaptıklarını anlatmaya başlamıştır. Rahip Pedro’nun yaptıklarını dinlemeye bir gün bile dayanamamıştır. Pedro bu kez çuvalladığını anladığında; ekvator’da en az 110, Colombia’da 100, peru’da 100’den fazla bir ayinvari bir şekilde öldürdüğünü polislere itiraf etmiştir.

Pedro Alonso Lopez'in Fotoğrafları İçin Tıklayınız

 

İşte Pedro’nun Kan Donduran Sözleri

“Onları hazır mezarların beklediği gizli yerime götürüyordum. Bazen orda daha önceki cesetler de duruyordu. Onları okşuyordum ve güneş doğduğu zaman da tecavüz ediyordum. İlk gün ışınlarınlarıyla heyecanlanmaya, tahrik olmaya başlıyordum. Onlarla zorla cinsel ilişkiye girerken bir yandan da ellerim boğazlarındaydı. Güneş yükseldikçe sıkmaya başlıyordum.”

“Onları hazır mezarların beklediği gizli yerime götürüyordum. Bazen orda daha önceki cesetler de duruyordu. Onları okşuyordum ve güneş doğduğu zaman da tecavüz ediyordum. İlk gün ışınlarıyla heyecanlanmaya, tahrik olmaya başlıyordum. Onlarla zorla cinsel ilişkiye girerken bir yandan da ellerim boğazlarındaydı. Güneş yükseldikçe sıkmaya başlıyordum.”

“Ben yüzyılın adamıyım, beni kimse unutamayacak”

Pedofili Hakkında Bilgi Edinmek İçin Tıklayınız

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.