Peugeot 308 Daha Güzel Ve Şık Tasarıma Kavuşturuldu

Peugeot 308 Daha Güzel Ve Şık Tasarıma Kavuşturuldu

Peugeot 308 2014 yılında piyasaya sürülmesiyle çirkin bir yüze sahipti 2015 yılında Peugeot firması Peugeot 308 'i yeni tasarımla gün yüzüne çıkartarak ateşledi

Peugeot’nun 2014 yılında COTY(Yılın Otomobili) seçilen modeli 308’in GTI versiyonu da tanıtıldı.

Fransız markanın kompakt hatchback temsilcisi 308, GTI versiyonuyla ateşlendi. Daha önce tanıtılan GT versiyona göre daha agresif ve kışkırtıcı bir tasarıma sahip 308'in bu denli sportif görünmesinin altında iki çıkışlı egzoz sistemi, difüzör, büyük hava girişleri, genişletilmiş marşpiyeller ve parlak siyah ızgaranın büyük katkısı olduğu söylenebilir.

 

Aracın iç mekanında, modelin ateşli bir hatch olduğunu vurgulayan kırmızı dikişler, Peugeot Sport ve GTI imzaları dikkat çekiyor. Alüminyum vites topuzu ve pedallar yine GTI imzalarından.

308 GTI'a 1.6 litrelik 4 silindirli turbo beslemeli benzinli bir motor hayat veriyor. Bu ünite 250 HP ve 270 HP olmak üzere iki farklı güç seçeneğiyle sunuluyor. Modelin maksimum torku ise iki seçenekte de 330 Nm olarak açıklanıyor. Gücünü ön tekerleklerine aktaran 308 GTI, altı ileri manuel şanzımanla kombine ediliyor.
peugeot-308-daha-guzel-ve-sik-tasarima-kavusturuldu.jpg
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.