Pili biten bazı Galaxy Note 8'ler tekrar açılmıyor

Pili biten bazı Galaxy Note 8'ler tekrar açılmıyor

Bazı Samsung Galaxy Note 8 kullanıcıları, şarjın sıfırlandıktan sonra telefonun tekrar açılmadığı yönünde şikayetlerde bulundu.

Güney Koreli telefon üreticisi Samsung'un amiral gemilerinden Galaxy Note 8'e gelen şikayetler başını ağrıtacak gibi. Samsung Galaxy Note 8, diğer telefonların aksine şarjı tamamen bitmeden şarj olmayan telefonlardan. Ancak bazı kullanıcılar, sıfırlanan şarjdan sonra kötü bir sürprizle karşılaştı.

Bazı kullanıcılar, şarjın %0'a geldikten sonra kapanan Note 8'in bir daha açılmadığını söyleyerek şikayetlerde bulundu. SamMobile'in araştırmasına göre bu arıza ABD'deki bazı kullanıcıların telefonlarını etkiledi. Diğer ülkelerden bu yönde bir şikayet gelmediği aktarılıyor.

Samsung ise henüz Note 8'deki bu arıza hakkında resmi bir açıklama yapmadı. Arızanın donanımda mı yazılımda mı olduğu netlik kazanmadı. Yazılımda sorun varsa gönderilecek bir güncelleme ile çözülebilir. Ancak donanımsal bir hata ise Galaxy Note 8'lerin tekrar çağrılması ihtimal dahilinde görülüyor.

Bilindiği gibi geçtiğimiz yıl aşırı ısınma sorunları nedeniyle Galaxy Note 7 geri toplatılmıştı. Note 8'deki bu sorun için araştırmaların yapıldığı düşünülüyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.