PKK Nusaybin'de Gündüz Vakti Müşteri Dolu Markete Molotof Attı  Doğru Haber

PKK Nusaybin'de Gündüz Vakti Müşteri Dolu Markete Molotof Attı Doğru Haber

Nusaybin'de gündüz saatlerinde açık olan ve içerisinde yoğun müşterilerin olduğu markete PKK’liler tarafından Molotof kokteyliyle saldırı düzenlendi. Saldırı sonucu çıkan yangın büyümeden market çalışanları tarafından söndürüldü.

Mardin'in Nusaybin ilçesinde içerisinde çok sayıda müşterinin bulunduğu markete PKK'liler tarafından Molotof kokteyliyle saldırı düzenlenerek yakılmak istendi.
Nusaybin'de gündüz saatlerinde açık olan ve içerisinde yoğun müşterilerin olduğu markete PKK’liler tarafından Molotof kokteyliyle saldırı düzenlendi. Saldırı sonucu çıkan yangın büyümeden market çalışanları tarafından  söndürüldü.

Alınan bilgilere göre  Selahaddin Eyyubi Mahallesi Baraj Sokak üzerinde bulunan bir markete,  içerisinde çok sayıda müşterinin bulunduğu  sırada, saat  15.30 sıralarında  yüzleri maskeli PKK’li grup tarafından molotoflu  saldırı düzenlendi.

Atılan Molotof  nedeniyle marketin camlarının kırılması sonucu içerisinde yangın çıktığı ve yangının büyümeden  market çalışanları tarafından yangın tüpüyle erken müdahale edilerek söndürüldüğü öğrenildi.  Marketin  içinde  bulunan müşteriler, yangının söndürülmesinden sonra dışarı çıkarken, olayda  büyük bir facianın eşiğinden  dönüldü.

Saldırı sonrası bölgeye gelen polis, çevre güvenliğini aldıktan sonra markette incelemeler yaparak delil topladı.

Saldırganların yakalanması için çalışma başlatıldı.(İLKHA)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.