PKK Yüksekova'da Kaçırdığı Köy Korucusunu Öldürdü

PKK Yüksekova'da Kaçırdığı Köy Korucusunu Öldürdü

HAKKARİ - Hakkâri'nin Yüksekova ilçesinde ailesiyle birlikte bayram ziyaretinden dönen bir korucuyu PKK tarafından kaçırılarak öldürüldü.

Yüksekova ilçesi Armutdüzü köyü yakınlarında ailesiyle birlikte bayram ziyaretinden dönen bir korucu, PKK'liler tarafından kaçırılarak, Hakkâri-Van karayolu Akçalı köyü yakınlarında öldürüldüğü belirtildi.

Konuyla ilgili Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamada, "Çarşamba günü saat 01.00’da Hakkâri ili Yüksekova ilçesi Armutdüzü köyü yakınlarında bayram ziyaretinden ailesi ile birlikte dönmekte olan bir kahraman korucumuz, bölücü terör örgütü mensubu teröristler tarafından ailesinin yanından kaçırılarak, Hakkari-Van Karayolu Akçalı köyü yakınlarında kahpece ve kalleşçe şehit edilmiştir." denildi. (İLKHA)


 

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.