PKK’lı Teröristlere Bomba Yağdırıldı

PKK’lı Teröristlere Bomba Yağdırıldı

Bu akşam saatlerinde Tunceli’de insansız hava araçlarının tespit ettiği bölgeye savaş uçaklarıyla havadan seri bombalama yapıldı. Bombardıman sırasında PKK kış hazırlıklarıyla ilgili toplantı yapmaktaydı.

Tunceli ilinin Kutudere bölgesinde kış hazırlıkları için toplantı yapmakta olan teröristlerin insansız hava araçları tarafından yerlerinin tespit edilmesiyle başlayan harekâtta ilk olarak bölge savaş uçaklarıyla havadan bombalandı. 2 Adet F-16 Malatya Erhaç Havaalanından kalkarak bölgeyi taradı. Bölgeye pek çok asker ve askeri mühimmat sevk edildi. İnsansız hava araçlarından alınan bilgilere göre, 6’yı aşkın terörist barınağı yerle bir edildi.

Hava harekâtı sonrası bölgeye havadan komandolar indirildi ve taarruz tipi 4 kobra helikopteri ile PKK’lıların bulunma ihtimali olan yerler havadan ateş altına alındı. Bilgi alındıktan sonra bölgeye pek çok zırhlı araç ve çok sayıda asker sevk edildi. Sıcak temas bölgede devam ediyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.