PKK'lıların Hakkari ve Şırnak'taki Şoku

PKK'lıların Hakkari ve Şırnak'taki Şoku

TSK'ya ait birliklerin Şırnak'ta yaptığı arama tarama çalışmaları sırasında çıkan çatışma esnasında 2 terörist etkisiz saf dışı bırakıldı.

Faraşin operasyon bölgesinin batısında İncenel Dağı civarında uyku tulumlarında uyuyan 2 terörist silahlı İHA Bayraktar ile vuruldu. Teröristlerden biri olduğu yerde saf dışı bırakılırken biri yaralı olarak mağara içerisine kaçtı. Aynı alanda 300 metre uzaklıkta saat 12.00 sıralarında toplamda 5 kişi olan terörist grubu tespit edilip İHA Bayraktar ile imha edildi. Faraşin bölgesinde son 1 günde 8 terörist saf dışı bırakıldı.

Şırnak'a bağlı Beytüşşebap ilçesinde PKK'ya yönelik düzenlenen operasyonlarda 2 bomba yüklü araç ve 9 terörist imha edildi.

Hakkari'ye bağlı Çukurca ilçesi dolaylarındaki Han Tepe'de 4 teröristin saf dışı kaldığı belirtildi. Bu operasyonlarla beraber 4 Ağustos'tan bu zamana Hakkari'de toplamda 338 terörist saf dışı bırakıldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.