Pokemon Stars hakkında ilk bilgiler geldi!

Pokemon Stars hakkında ilk bilgiler geldi!

Nintendo Switch'e 2018 yılında gelecek olan Pokemon Switch hakkında ilk bilgiler geldi.

Nintendo, el konsollarında başlattığı Pokemon serisini 2017 bitmeden Nintendo Switch'e getirmesi bekleniyordu. Ancak Nintendo 3DS'in hala popüler bir el konsolu olması, Nintendo'yu Pokemon Ultra Sun ve Ultra Moon'u geliştirmeye yönelmişti. 

Pokemon US ve UM kapak görsellerinin birleştirilmesi ile ortada bir yıldız oluşuyordu. Bu sebepten dolayı Nintendo Switch için geliştirilen Pokemon oyununun Pokemon Stars olması bekleniyordu. 

Bugün ise Pokemon Stars hakkında ilk iddialar Eurogamer sitesi tarafından ortaya  atıldı.P okemon Stars, Eurogamer'ın söylediğine göre ;

Pokemon Stars, Pokemon Sun and Moon'a paralel olarak geliştirildi.

Pokemon Stars'ın Nintendo Switch'in çıkışına yetişmesi bekleniyordu. Ancak Switch diğer oyunlar ile popülerliği elde edince bu proje 2018'e ertelendi.

3DS'te Sun and Moon ile yaşanan kaybı Ultra Sun and Ultra Moon ile kapatmak için bu projelere odaklanıldı.

Nintendo Switch ile Pokemon oyunlarında çok büyük bir sıçrama olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.