Polis Eşini Vuran Adam İntihar Etmek İstedi

Polis Eşini Vuran Adam İntihar Etmek İstedi

Aydın'a bağlı Nazilli ilçesinde, polis memuru olan eşi Safiye Gedik (35) ile kocası Engin Gedik (37) arasında sebebi bilinmeyen bir münakaşa çıktı.Engin Gedik, almış olduğu eşinin tabancası ile eşi Safiye Gedik'i vurmasının ardından canına kıymak istedi.

Bugün saat 21.30 sularında Nazilli'nin Yeni Mahalle Ordu Caddesin'de gelişen olayda, Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü'nde görevli Polis Memuru Safiye Gedik ile Devlet Demiryolları'nda memur olan eşi Engin Gedik arasında evlerinde tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesinin ardından Safiye Gedik polis ekiplerini arayarak yardım çağırdı. Eşinin polisi aramasından dolayı sinirlenen Engin Gedik, eşinin beylik tabancasıyla eşini çenesinin altından vurdu. Daha sonra kendi çenesine dayayarak kendini vurdu.

Mahallede silah seslerinin duyulmasının ardından komşuların ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Çift Nazilli Devlet Hastahanesi'ne kaldırılmasının ardından, Merminin Safiye Gedik'in boğazından girip kaşından çıktığı eşi Engin Gedik'inde çenesinden girip alnından çıktığı öğrenildi. Çiftin hayati tehlikeleri devam ederken Nazilli İlçe Emniyet Müdürü Bünyamin Daşdemir hastaneye gelerek olayla ilgili bilgi adlı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.