Polisten Kaçmak İsteyen Iraklı Şahıslar Yakalandı.

Polisten Kaçmak İsteyen Iraklı Şahıslar Yakalandı.

Şişli Dolapdere Caddesi'nde dün akşam saat 18.00 sularında, Polis ekiplerinin şüphelendikleri aracı durdurmak istemesi üzerine araç sürücüsü Elmadağ Caddesi'ne doğru hızla kaçtı.

Şüpheli Şahsın Aracı Kaldırma Çıktı

Polisten kaçmak isteyen şahıslar, cadde üzerinde seyir halinde olan başka bir araca çarpıp kaldırma çıktılar ve park halinde olan 3 diğer araca zarar verdiler. Park etmiş halde durdan araçlardan bir tanesi çarpmanın etkisiyle bulunduğu yerde ters dönmesine neden oldu.

Olayda Ölen ve Yaralanan Olmadı 

Yaşanan olaylarda ölen yada yaralanan olmadı. Polis ekiplerinden kaçmak isteyen araç içerisindeki 2 şüpheli şahıs yaya olarak kaçmak istedi. Kaçmak isteyen kişilerden 1 tanesini aracı hasar gören vatandaş tarafından yakalanırken diğeri polis ekiplerinin havaya ateş açması ile yakalandı. Iraklı oldukları belirlenen şüpheli 2 kişi emniyete götürüldü. Araçta yapılan incelemelerde uyuşturucu madde ele geçirildi.

Görgü Tanığı Şöyle Dedi

Mahalle sakini Zülkar Aldıok: "Araç kovalanıyordu polis ekipleri tarafından. Sonra park halindeki araçlara ve yandan çıkan araca vuruyor. Aracın içerisindekilerden birisi kaçmaya çalıştı. Burada oturan araç sahibi kaçmaya çalışan kişiyi yakaladı. Sonra polislere teslim etti. Aracın içerisinde iki kişi gördüm. Polisler havaya üç dört el ateş etti" dedi.

Cadde üzerinde maddi hasar gören otomobiller polis ekiplerinin gerekli çalışmalarından sonra cadde üzerinden alındılar. Polis ekipleri olay ile ilgili soruşturma açtı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.