Popüler Anlık Mesajlaşma Uygulaması WhatSapp'a Gece Modu Geliyor!

Popüler Anlık Mesajlaşma Uygulaması WhatSapp'a Gece Modu Geliyor!

Anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp'a gece modu özelliği geliyor. İşte tüm detaylar.

Anlık mesajlaşma uygulaması denilince akla gelen ilk uygulamalar arasında yer alan WhatsApp kullanıcılarına yeni özellikler getirmeye devam ediyor. Ortaya çıkan son bilgilere göre WhatsApp'a gece modu geliyor.

Facebook tarafından satın alındıktan sonra sürekli olarak yeni özellikleri kullanıcılarının kullanımına sunan ve en son olarak kullanıcıların kullanımına sunan WhatsApp'ın şimdi de Gece Modu'nu test ettiği ortaya çıktı.

Akıllı telefonların hayatımızın her alanında yer etmesiyle birlikte programlar da kullanıcıların kullanımına ayak uydurmaya çalışıyor. Akıllı telefonların özellikle gece kullanılmasının kullanıcıların üzerinde ciddi etkileri olması sebebiyle programlar da kullanıcılara gece kullanımları için gece modu özelliğini kullanıma sunuyor.

Geceleri kullanıcıalrın gözlerini yormayacak renkler içeren gece modu özelliğinde kullanıcılar yüksek ışıkta bile yorulmadan akıllı telefonlarına bakabiliyor.

Anlım mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ta kullanıcıları için gece modu özelliğini test ediyor. Göz yormayacak siyah renkli tasarımı ve baştan aşağı değişen sohbet ekranıyla dikkat çeken WhatsApp'ın gece modunun ne zaman kullanıma sunulacağı ise merak ediliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.