PORLAND'A İKİ BÜYÜK ÖDÜL BİRDEN!

PORLAND'A İKİ BÜYÜK ÖDÜL BİRDEN!

2000 yılından bu yana Amerika'da IHA Fuarı'nın düzenlediği GIA (Global Innovation Awards) ödül törenine katılan Türkiye'nin porselen gururu Porland, Şikago'da 2 büyük ödül birden aldı!

IHA'nın (International Housewares Association) Şikago'da düzenlediği fuara, perakende sektöründeki genel mükemmellik, inovasyon ve yaratıcı görsel düzenleme konularını onurlandıran GIA (Global Innovation Awards) yani Küresel İnovasyon Ödülü'nü almak için katılan Porland, dünyada 30 ülkeden sadece sektörün önde gelen markalarına verilen Global Honoree 2019 Ödülü'nü de almaya hak kazandı.

Her yıl Mart ayında düzenlenen Uluslararası Ev & Züccaciye Fuarı'ndaki bu global yarışmaya katılan markaları, konularında uzman olan seçkin 4 jüri üyesi, perakende alanında mükemmellik kriterlerine göre değerlendiriyor.

3 Mart tarihinde, Şikago'da Radisson Blu Aqua Hotel'de düzenlenen görkemli ödül törenine Porland'ı temsilen katılan Pazarlama Grup Müdürü Ümran Ünsal "Bu ödülü ülkemiz ve markamız adına almış olmaktan çok mutlu ve gururluyuz." dedi. Fuardan 2 büyük ödülle ayrılan Porland'ın; perakende mağazacılık alanında aldığı bu ödüller; ürünlerin tasarımından, üretimine, mağaza konseptinden, ürünlere, inovatif süreçlerden, görsel çalışmalara kadar olan tüm süreçleri kapsayan oldukça kapsamlı ödüller.

Dünyanın önde gelen porselen üreticilerinden biri olan Porland, Bilecik'te kendi tesislerinde, porselen üretiminin yanı sıra ürün gamındaki ev gereksinimine yanıt verebilen "Masaüstü, Mutfak, Ev-Dekor, Tekstil ve Banyo" kategorilerindeki ürünleriyle de müşterilerin her türlü alışveriş gereksinimine cevap verip; bakış açısında sanatın ve yeniliğin önemli bir yere sahip olduğu, tasarıma ve tasarımcıya verdiği değer ile de her sezon özellikle masaüstü trendlere ve gastronomiye yön veren önemli çalışmalar yapıyor. Porland; 1.600'ü aşkın çalışanı, 40bin mkonsept mağazaları, yılda yaklaşık 70 milyon adet üretimi, 370 bin m2 üretim tesisleri ile gerek yurt içinde gerek yurt dışında tanınan, takip edilen, inovatif yaklaşımları ve vizyonu ile çığır açan bir dünya markası.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.