Prof. Dr. Canan Karatay: Gerekirse Meclise Yürüyün!

Prof. Dr. Canan Karatay: Gerekirse Meclise Yürüyün!

Prof. Dr. Canan Karatay bugün katıldığı Uluslararası Zeytin Festivali'nde bir takım açıklamalarda bulunarak zeytinlik ve zeytin ağaçlarının kesilmesine sonuna kadar karşı çıkılması ve gerekirse adım atılması gerektiğini ifade etti.

Prof. Dr. Canan Karatay eline aldığı bir bardağa taze sıkılmış zeytinyağını doldurarak bir dikişte içmesi ve hemen ardından basın ekiplerine ''eğer boğazınızı yakar ise o gerçekten kaliteli yağdır, kalitesiz yağ boğazı bu kadar yakmaz'' diyerek yanıtladı.

Vatandaşların ve basın ekiplerinin sorularını da yanıtlamaya devam eden Prof. Dr. Canan Karatay hemen ardından eline damlayan zeytinyağı ve zeytin sularını silmesi için kendisine uzatılan peçeteyi kibarca reddederek arkasından ''silmek uygun değil, zeytinyağı her türlü cilde faydası var ve her türlü elimize ve yüzümüze nemlendirici yerine sürmeliyiz'' ifadelerine yer verdi. Prof. Dr. Canan Karatay zeytin ağaçlarının kesilmeye başlanması durumunda özellikle büyük zeytinyağı üreticilerinin ve kuruluşların yeni organizasyonlar ile beraber Türkiye Cumhuriyeti Meclis'ine kadar yürünmesi gerektiğini ifade etti.Prof. Dr. Canan Karatay daha öncede yaptığı bir takım açıklamalar ile Sağlık Bakanı ve Bakanlıkların tepkisini çekmişti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.