PSG - Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda

PSG - Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda

Galatasaray hafta sonu evinde oynadığı Alanyaspor karşılaşmasında galibiyet alarak moreller iyi durumda Şampiyonlar liginde grupta son maçına çıkıyor. Grupta 2 puan ile sonuncu sırada buluna Galatasaray gruptaki durumunu son karşılaşma ile belirleyecek.

Çarşamba günü şampiyonlar liginde grupta son maçına çıkan Galatasaray PSG ile oynayacağı maçta galibiyet almak için elinden gelen mücadeleyi fazlasıyla verecektir. Galibiyet aldığı takdirde ve Club Brugge Real Madrid karşısında yenildiğinde Galatasaray UEFA Avrupa Liginde yoluna devam etmeyi garantileyecektir.

PSG - Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda ?

11 Aralık çarşamba günü TSİ 23:00'te beIN SPORTS HD1'den canlı yayınlanacaktır.

Falcao iyileşti!!!

Galatasaray'da Falcao iyileşmiş durumda hafta sonu ligde oynanılan Alanyaspor karşılaşmasında son dakikalarda oyuna girmişti ve iyileştiğinin ve formuna ulaştığı zaman yeniden ilk 11'de görmeye başlayacağız.​​​

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.