PTT 2017 yılı personel alımı ile ilgili uyarıda bulundu

PTT 2017 yılı personel alımı ile ilgili uyarıda bulundu

PTT personel alımı için başvuranlar bu haberi dikkatlice okusun! Posta ve Telgraf Teşkilatı resmi açıklamada bulundu. 2017 memur alımı için başvuracaklar dikkat..

PTT sahte iş ilanları hakkında vatandaşı uyardı. Posta ve Telgraf Teşkilatı AŞ tarafından yapılan açıklamada, PTT personel alımı ile ilgili sadece T.C Devlet Personel Başkanlığı ve PTT resmi internet adresi ‘’www.ptt.gov.tr’’ üzerinden duyuru yapıldığını ifade etti.

PTT ile alakası bulunmadığı halde, PTT yetkilisi olduğunu söyleyerek ve sahte belge düzenleyerek personel alımı gibi, işe atama yazılarını vatandaşa göndererek, para kazanmaya çalıştıkları belirtildi. PTT yapmış olduğu resmi açıklamada şu ifadelere yer verdi;
"Vatandaşlarımızın mağdur olmamasını teminen bu tür yasa dışı işlemlere karşı dikkatli olunması, kötü niyetli kişiler tarafından hazırlanan sahte belgelere itibar edilmemesi ve dolandırıcılık amaçlı muhtemel maddi taleplere karşılık verilmemesi gerekmekte olup, söz konusu suç ve suça karışmış şahıslar hakkında yasal işlem başlatılacaktır."

2017 yılı PTT personel alımı başvuru işlemleri için ve başvuru formu bilgileri için PTT resmi sitesi ‘’www.ptt.gov.tr’’ adresini kullanın.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.