Quaresma ile Volkan derbi öncesi iddialı

Quaresma ile Volkan derbi öncesi iddialı

Beşiktaş'la Fenerbahçe ligin ardından bu kez kupada karşılaşacak. Quaresma, Fenerbahçe'yi yine yeneceklerini söylerken, Volkan Demirel ise, "Prestij açısından kazanmak zorundayız" dedi.

İki ezeli rakip Beşiktaş'la Fenerbahçe, pazar günü ligde oynadıklarını derbinin ardından bu kez Türkiye Kupası yarı finalinde karşı karşıya geliyor. Kritik maç öncesi Quaresma ve Volkan Demirel'den iddialı açıklamalar geldi.

QUARESMA DA VOLKAN DA GALİBİYETTEN EMİN

Fenerbahçe'ye attığı 2 güzel golle takımının 3-1'lik galibiyetinde başrol oynayan Portekizli Quaresma, arkadaşlarıyla yaptığı toplantıda, "Evimizde rakip kim olursa olsun favori olan taraf biziz. Ligden sonra kupada da Fenerbahçe’yi yenip rövanş öncesi avantajı alırız" şeklinde konuştu.

Ligde Beşiktaş'a karşı oynanan maçta yedek bekleyen kaptan Volkan Demirel de "Lig maçı bitti. İlk maçtan galibiyet ya da avantajlı bir skorla dönelim. Sadece önümüzdeki maçı konsantre olmalıyız. Ligi sonra düşünürüz. Bu maç aynı zamanda prestijimiz için önemli" dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.