Quaresma'dan kötü haber!

Quaresma'dan kötü haber!

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasın da Trabzonspor - Beşiktaş karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın 32. dakikasın da sakatlanan Ricardo Quaresma tedavi için saha kenarına geldi. Tedavisi yapılan yıldız oyuncu maça devam edemedi.

Spor Toto Süper Lig'in 27.haftasın da iki ezeli rakip Trabzonspor-Beşiktaş karşı karşıya geldi. Nefes kesen müsabakanın 32. dakikasın da yıldız futbolcu Ricardo Quaresma sakatlandı. Tedavisi saha kenarında yapılan Ricardo Quaresma karşılaşmaya devam edemedi ve yerini Aboubakar'a bıraktı.

Lyon maçı öncesi Beşiktaş'ta şok sakatlık!

Uefa Avrupa Lig'i maçı öncesi Beşiktaş'ta sakatlık şoku yaşanıyor. Kritik Uefa Avrupa Lig'i karşılaşması öncesi Beşitaş önemli bir yıldızından yoksun olarak maça çıkabilir.

Trabzonspor karşılaşmasın da sakatlanarak oyundan alınan Ricardo Quaresma'nın kritik maça yetişmesi zor görünüyor. Zorlu karşılaşma öncesi soruları yanıtlayan Ricardo Quaresma  Lyon maçına yetişip yetişmeyeceği soruldu. Tecrübeli oyuncu ''Lyon maçına yetişmem çok zor'' ifadelerini kullandı.

Zorlu Uefa Avrupa Ligi maçı öncesi sakatlık şoku yaşayan Beşiktaş'ta Trabzonspor karşılaşmasının galibiyet  sevinci buruk kaldı. Karşılaşmanın 32. dakikasın da sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan yıldız oyuncu Ricardo Quaresma'yı Lyon maçına yetiştirmek için sağlık ekibi yoğun bir çaba harcayacak. 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.